– Har gjort en strålende jobb

Erik ten Hags første halvår i sjefsstolen i United har gitt både oppturer og nedturer, men etter en litt rufsete start har 52-åringens filosofi for alvor begynt å gi resultater.

Blant dem som gleder seg til fortsettelsen er landsmannen Ronald de Boer som mener Ten Hags United vil fortsette den gode trenden.

erikma
HAR FUNNET FORMEN: Erik ten Hag har fått Marcus Rashford tilbake til den utgaven av angriperen United-fansen ønsker å se. Ronald de Boer mener Ten Hag har gjort en svært god jobb så langt, men fremhever at tid er nøkkelen om United skal kjempe om de største troféene.

– Erik har gjort en strålende jobb i United. Vi snakker om den største ligaen i verden og presset i en klubb som United. Alle har en mening om Manchester United, ikke bare i England men i hele verden. Alle snakker om klubben. Jeg må si at han har håndtert jobben veldig bra, sier De Boer til Sky Sports.

De Boer er imidlertid klar på at Erik ten Hag vil trenge tid for å gjøre United til en klubb som igjen kan kjempe om de gjeveste troféene. 

– Ten Hag hadde stor suksess i Ajax og vant en rekke troféer. Han vil trenge tid, men sett utenfra spiller United bedre og bedre. Se på Arsenal, Mikel Arteta og hvor kluben står nå. Arsenal slet tungt i starten av forrige sesong, men nå er Arsenal kanskje Manchester Citys fremste utfordrer om ligagullet. Det er viktig å gi Erik ten Hag nok tid, sier De Boer.