– 100 mål ville vært fantastisk

LONDON: Men Casey Stoney sier til united.no at hun er nesten like fokusert på å holde nullen i den siste seriekampen.

Etter 5-0 mot Millwall i den forrige ligakampen gjenstår det nå kun én kamp for Uniteds kvinnelag i det som har blitt en eneste lang parademarsj i Women´s Championship.

Casey Stoney til US: Vi skal bryte barrierer

– Nesten like viktig å holde nullen

Foreløpig står Casey Stoneys jenter med 93 ligamål denne sesongen, og trenger derfor å score syv mål mot Lewes på lørdag for å nå milepælen 100 ligamål.

Casey Stoney sier til united.no at det vil være en solid fjær i hatten om jentene hennes skulle klare nettopp det. 

USTOPPELIGE: Casey Stoneys jenter har vært i en klasse for seg i Championship. Neste sesong vil bli langt tøffere, men også et stort skritt i riktig retning for det ambisiøse kvinnelaget.

– Vi har 93 mål nå og det ville selvsagt vært nydelig å nå 100 scoringer og det er et mål for oss. Samtidig er det også et klart mål å holde nullen enda en gang, fullføre sesongen på best mulig måte og vise oss frem fra vår beste side, sier Stoney til united.no.

Ingen trenger å betvile at Stoney mener alvor. Hun er nemlig proff til fingerspissene. 

I kamper der United har ledet med både fem og seks mål tidligere denne sesongen har den ambisiøse manageren formelig pisket jentene til innsats for hun vet at det er en langt mer krevende hverdag som venter neste sesong når United skal tette luken til Chelsea, Arsenal og byrivalen Manchester City.

Har hatt flere samtaler med Solskjær

Stoneys jenter står nå med et snitt på smått vanvittige 4,9 mål per ligakamp.

De solide resultatene for Uniteds kvinnelag har definitivt blitt lagt merke til også blant herrelagets spillere.

Blant dem som har latt seg imponere er midtbanespilleren Nemanja Matic.

– Det er aldri lett å vinne troféer, men det de har prestert er fantastisk og har lagt et godt grunnlag for fremtiden, sier han til Manutd.com. 

OPPRYKK VAR MÅLET: Casey Stoney ønsket ikke bare å rykke opp med Uniteds kvinnelag. Hun vil også gjøre United til en av de ledende klubbene på kvinnesiden.

Casey Stoney røper også at hun har hatt flere samtaler med Ole Gunnar Solskjær siden nordmannen ble United-manager.

– Ja, jeg har snakket med Ole en rekke ganger. Han er en veldig, veldig hyggelig mann som ønsker å sette standarden for hva som forventes av Manchester United og de verdiene en må vise som spiller. Han er en legende i klubben og det er fantastisk å kunne høste erfaringer og lære av hans tanker, sier Stoney til united.no.

Kvinnelagets siste ligakamp denne sesongen spilles førstkommende lørdag klokken 18.30 (skandinavisk tid) på Leigh Sports Village.