1-0 ikke nok etter 90 min.

Bortemål teller først etter ekstraomgangene.

Ligacupen er ikke helt som alle andre cuper.

Der det normale er at bortemål avgjør etter 90 minutter i omkampen, har nemlig Ligacupen sin helt egen regel.

I Ligacupen teller nemlig bortemålene først etter ekstraomgangene.

Det betyr at hvis United vinner 1-0, så blir det likevel ekstraomganger. Skulle 1-0 så stå seg også etter 120 minutters spill, så vil United først da være klare for finale.

Samtidig betyr dette at hvis United vinner 3-2, 4-3 eller 5-4 etter 90 minutter, så betyr det at de ikke er ute på bortemål. Da får de en halvtime ekstra på seg til å ordne opp i sakene.

United har dratt fordel av dette tidligere. I semifinalen mot Middlesbrough i 1992 endte det 0-0 på bortebane, og etter 90 minutter på Old Trafford stod det 1-1. Ryan Giggs scoret imidlertid i ekstraomgangene, og dermed var United i finalen. Deretter ble tittelen sikret med seier mot Nottingham Forest i finalen.

PS: Skulle kampen ende 2-1 etter 120 minutters spill så blir det straffekonkurranse.