Real Madrid CF v Villarreal CF - La Liga Santander

0-0 mot Real Madrid i generalprøven – uavgjort i åtte av de siste ni kampene

I denne saken har vi gått gjennom hvordan det har gått med våre Champions League-motstandere denne helga.

Det var bare ett lag i gruppa som vant, men de mest imponerende resultatene fant en kanskje blant lagene som spilte uavgjort.

Real Madrid 0-0 Villarreal

Villarreal har ikke tapt på en stund.

De hadde sju uavgjortkamper (her medregnet kamper som har endt med straffekonkurranse) på rad før de i midtuka vant mot Elche, og i helga ble det uavgjort igjen.

Det var en uavgjort av det imponerende slaget, for det ble altså målløst 0-0 på bortebane mot selveste Real Madrid.

Villarreal manglet Gérard Romero – vi vet ikke om han blir med til Manchester – men de gule spilte godt nok til at Marca omtalte det hele som et rettferdig resultat.

Villarreal: Gerónimo Rulli; Yeremi (Rubén Peña, 84.), Juan Foyth (Mario Gaspar, 86.), Rául Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno, Dani Parejo, Étienne Capoue, Francis Coquelin (Moi Gómez, 58.), Paco Alcácer (Boulaye Dia, 58.), Arnaut Danjuma (Manu Trigueros, 84.).

Villarreal CF v Atalanta: Group F - UEFA Champions League
KLARTE UAVGJORT: Dani Parejo og Villarreal-lagkameratene.

Internazionale 2-2 Atalanta

Det endte 2-2 for Atalanta mot Inter på San Siro.

Lautaro Martínez ga Inter en tidlig ledelse, men Atalanta snudde kampen i førsteomgangen etter mål av Ruslan Malinovskyi og kaptein Rafael Tolói.

Edin Dzeko utlignet for Inter i andreomgangen, og på slutten av kampen ble det spennende: Inter bommet på straffespark i kampens 86. minutt, og kort tid etterpå satte Atalanta ballen i mål – men etter en VAR-sjekk ble målet annullert.

Atalanta har begynt å finne formen i ligaen, og har bare ett poeng opp til en av plassene som gir Champions League-kvalifikasjon.

Young Boys 2-1 St. Gallen

Ett mål i hver omgang var nok til å sikre seieren for Young Boys hjemme mot St. Gallen.

Jordan Siebatcheu og Felix Mambimbi scoret hvert sitt mål for Young Boys, mens Duah reduserte for bortelaget.

Young Boys har nå tre ligaseiere på rad, og er fire poeng bak serieleder Basel, med én færre kamp spilt.