SE HØYDEPUNKTER:

Wolverhampton ute av FA-cupen etter overtidskollaps – disse tre lagene er klare for semifinale

Premier League-klubben Wolverhampton øynet lørdag en ny FA-cup-semifinale på Wembley, der de også var i 2019.

Hjemme mot Coventry, som er nummer åtte i Championship, ble det imidlertid ikke den ettermiddagen de så for seg i West Midlands.

Ti minutter etter sidebyttet fikk gjestene frispark i god innleggsposisjon. Et innøvd trekk endte til slutt hos Ellis Simms på bakerste stolpe. Formspilleren ekspederte ballen i mål, tilsynelatende med hånden, men scoringen ble likevel stående.

Det tok VAR mer enn fire minutter å konkludere med nettkjenning for gjestene.

Simms feirer mål.
TOMÅLSSCORER: Ellis Simms har en fortid som prøvespiller hos Manchester United.

I løpet av annenomgangen fikk Coventry blant annet en utrolig firedobbel (!) mulighet til å score sitt andre, i tillegg til flere andre sjanser.

Med sju minutter igjen på klokka falt imidlertid ballen perfekt til Rayan Ait-Nouri, som hamret inn 1-1 for Wolverhampton. Få minutter senere ordnet Hugo Bueno 2-1, og alt gikk mot Wolves-avansement.

I det 97. minutt utlignet imidlertid Simms med sin andre scoring, før Haji Wright sørget for 3-2 mer enn ni og et halvt minutt på overtid.

Coventry skal dermed spille FA-cup-semifinale for første gang siden 1986/1987-sesongen. Tur til Wembley blir det også for tittelforsvarer Manchester City, som senere lørdag slo Newcastle 2-0 på Etihad Stadium.

Tidlig søndag ettermiddag tok også Chelsea seg til semifinale. De slo Leicester 4-2 hjemme på Stamford Bridge.