SKY SPORTS- OG REUTERS-JOURNALIST:

– Wilcox skal være åpen for å gi Sancho en ny sjanse, men klubben ønsker likevel helst å selge

Publisert

Sju og en halv måned er gått siden det oppsto full isfront mellom Erik ten Hag og Jadon Sancho. 

Nederlenderen hadde nettopp blitt vraket til bortekampen mot Arsenal i hovedstaden 3. september, før han på pressekonferansen etter 1-3-tapet kritiserte engelskmannen for manglende prestasjoner og for ikke å ha levert i henhold til de rette standardene på trening.

Da tok Sancho til orde i sosiale medier og tordnet mot «syndebukk»-stempelet han mener han hadde fått. Det markerte også den foreløpige slutten på kantspillerens Manchester United-karriere.

I januar ble 24-åringen lånt ut til gamleklubben Borussia Dortmund. Der har han tidvis vist tegn til gamle takter, men rapportene skal likevel ha det til at gultrøyene vil få trøbbel med å hente Sancho permanent.

Tirsdag skriver Peter Hall, frilansjournalist for blant andre Reuters og Sky Sports, at Jason Wilcox skal være åpen for å gi Sancho en ny sjanse i klubben. Wilcox er ventet å ta over som ny teknisk direktør i klubben i løpet av kort tid.

Hall understreker imidlertid at Manchester Uniteds ønske skal være å selge Sancho. Engelskmannen er ifølge Hall kun åpen for å returnere til klubben dersom Ten Hag forlater sin post.

Nederlenderen skal i skrivende stund være med i planleggingen for neste sesong, skriver Hall.

Powered by Labrador CMS