Norman Whiteside
Norman Whiteside

Whitesides kone raser mot klubben

Manchester United-legenden Norman Whiteside og en rekke supportere er opprørt over klubbens beslutning om å flytte sesongbillettsetene deres på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Whiteside kom til United som tenåring før han brøt gjennom på førstelaget. Han scoret 67 mål på 274 kamper i den røde trøya. 58-åringen regnes som en United-legende, men det har ikke hindret ham fra å bli påvirket av beslutningen om å flytte eiere av sesongbilletter på blokk S122 på Old Trafford.

Whiteside har platinum-sesongbillett, som betyr at han har hatt billetten sin i over 25 år og at navnet hans står på setet. Nå står han og hundrevis av andre fans i fare for å bli flyttet. Whitesides kone er ikke fornøyd med beslutningen og tok til sosiale medier for å uttrykke seg. 

- Så, det spiller ingen rolle hvor lenge du har vært en lojal supporter, det spiller ingen rolle om du har spilt for klubben, United kan bare kaste deg ut av setet ditt når de føler for det, slik at de kan utvide lederplassene. Absolutt skandale, skriver Denise Whiteside på X.

- Jeg vil gjerne presisere at dette innlegget ikke bare handler om Norman. Det er en hel blokk med lojale supportere som uttrykte sine synspunkter til meg på West Ham-kampen, men de føler at de ikke har noen stemme eller plattform til å uttrykke sitt sinne.

Manchester Evening News kontaktet United for en kommentar.

- Vi har stor respekt for Norman som en legende i klubben og forstår den skuffelsen han og andre eiere av sesongbilletter har på grunn av seteflyttingen. 

- Vi er forpliktet til å samarbeide med alle som har sesongkort som er berørt av flyttingen, inkludert Norman, for å finne best mulig alternative seter andre steder på stadion til dem.

Powered by Labrador CMS