TEN HAG OM SKADENE: 

– Wan-Bissaka måtte gi seg underveis i treningen

Publisert Sist oppdatert

Aaron Wan-Bissaka var tilbake i trening med resten av troppen på Carrington torsdag, men måtte kaste inn håndkleet underveis. Det bekreftet United-manager Erik ten Hag på torsdagens pressekonferanse. 

– Han trente, men måtte gi seg underveis. Forhåpentligvis er det ikke altfor alvorlig, men jeg er usikker på hvor ille det er, forklarer United-manageren.

Dermed er det lite som tyder på at høyrebacken vil rekke helgens oppgjør mot Aston Villa. 

SKUFFENDE: Erik ten Hag sier det var en nedtur både for laget og Lisandro Martinez personlig at argentineren er ute med skade i to måneder, men påpeker at United har gode erstattere.

En som definitivt er ute til det oppgjøret er Lisandro Martinez. Argentineren er ute av spill i rundt to måneder etter kneskaden han pådro seg mot West Ham, men både Harry Maguire, Raphaël Varane og Victor Lindelöf er tilgjengelige. 

– Det er en stor skuffelse at Licha ble skadet. Du kunne se hva han hadde å bidra med da han kom tilbake og det er en stor skuffelse for ham å bli skadet igjen. Men han er en fighter og vil komme sterkere tilbake. Vi har gode erstattere som kan spille i hans posisjon, påpekte Ten Hag. 

Sofyan Amrabat var ubenyttet reserve mot West Ham etter å ha returnert fra Afrikamesterskapet

Mason Mount og Tyrell Malacia nærmer seg også comeback etter langvarige skadeavbrekk, men det er usikkert når duoen er tilbake. 

Ten Hag bekreftet også torsdag at ingen av de to er klar til å returnere til førstelagstreningene.

Anthony Martial er ute til april etter å ha gjennomgått en operasjon i lysken. 

Powered by Labrador CMS