Bilde av det nye bygget på Carrington.
Manchester United. Carrington.

- Vurderer å forlate Carrington

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vurderer å forlate sitt nåværende treningskompleks på Carrington på grunn av logistiske utfordringer med å utvide det eksisterende treningskomplekset. Dette skriver Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News, som har fått informasjonen fra troverdige kilder. Kildene forteller at klubben blant annet står overfor begrensninger knyttet til den smale veien på Birch Road.

Uformelle samtaler om en eventuell flytting fra treningskomplekset skal ha pågått blant toppledelsen i klubben siden 2022.

Klubben skal ha utforsket muligheten for å kjøpe nærliggende jordbruksland, men ville da møtt på potensielle hindringer med å gjøre området om til fotballbaner på grunn av landets nåværende bruk til matproduksjon. 

I fjor brukte Manchester United 9,1 millioner pund på å forbedre fasilitetene for damelaget og akademiet, men for herrelaget kom det ingen endringer. Cristiano Ronaldo har tidligere uttalt at det hadde skjedd få endringer på treningsanlegget da han returnerte til Manchester United i 2021.

- Dessverre ser vi mange ting jeg var vant til å se når jeg var i tidlig 20-årene. Det overrasket meg stort.

Powered by Labrador CMS