- Villig til å forlate United dersom han ikke får signaler om at han er ønsket 

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag kjemper en hard kamp for å overbevise INEOS om at han er rett mann til å ta United videre utover inneværende sesong.

Nå hevder Daily Mirror at 54-åringen er forberedt på å si opp sin stilling ved sesongslutt dersom han ikke får tilstrekkelige signaler fra Ratcliffe og INEOS om at det er han de vil ha som manager.

I tillegg er Ajax, klubben United hentet Ten Hag fra, på jakt etter manager etter en av de mest turbulente sesongene i den nederlandske klubbens historie. 

Senest ble klubbdirektør Alex Kroes og nær venn av Ten Hags agent Kees Vos sparket kun to måneder inn i jobben etter en skandale som omhandlet innsidehandel med kjøp av aksjer i klubben.

Kroes skal ha vært klar på at han ønsket Ten Hag tilbake som manager kommende sommer og krever sammen med hardbarket fans å få jobben som klubbdirektør tilbake da han mener at aksjekjøpet ikke er et brudd på reglene om innsidehandel.

Ajax har også hatt Graham Potter på sin liste over kandidater til å bli ny Ajax-manager, men skal ha gitt opp den tanken ettersom de er overbevist om at på det nærmeste er klar for en ny høyprofilert jobb, muligens i United.

Powered by Labrador CMS