Printworks. Digitalt tak. 2024 mars.

EUROPAS STØRSTE:

VIDEO: Ny opplevelse midt i Manchester sentrum

Publisert

Du har kanskje sett det på sosiale medier, for eksempel fra Asia, hvor det er store digitale tak, for eksempel på kjøpesentre, som viser ulike historier eller fortellinger, som er en turistattraksjon i seg selv . 

Nå har dette også kommet til Manchester sentrum.

I Printworks-området, rett over gata fra Arndale-senteret, har de nemlig nå fått et digitalt tak på 1.000 kvadratmeteter som gjør det til en opplevelse å tusle gjennom denne gata som er fullstappet av spistesteder, puber og også en kino.

Se video av det digitale taket her:

Det kjente Manchester-landemerket har pusset opp for 21 millioner pund, og det digitale taket med masse ulikt innhold er altså en del av denne oppgraderingen.

Ifølge Printworks selv så skal de ha brukt ni skuespillere, åtte dansere, seks hunder, fire kaniner, tre slanger og en Coronation Street-stjerne for å skape 250 timer med innhold. I tillegg vil datagenerert innhold vises slik at taket i teorien alltid skal vise noe de som tusler gjennom Printworks aldri før har sett.

Og hvis du fortsatt lurer - ja, det er gratis. Det er bare å legge turen gjennom Printworks for å se dette selv.

Merk: Supporterklubben har 500 billetter tilgjengelig til alle Uniteds hjemmekamper i Premier League. Sjekk her for alltid å se hvilke kamper vi har ledig til.

Powered by Labrador CMS