DORTMUNDS SPORTSDIREKTØR:

– Vi vil gjøre alt for å beholde Sancho

Publisert Sist oppdatert

Svært lite tyder på at Jadon Sancho returnerer og spiller i Manchester United-trøya neste sesong.

Kantspilleren nyter for tiden stor tillit i Borussia Dortmund, og tyske Sky Sports meldte nylig at han ikke har noen ønsker om å komme tilbake til United, uavhengig om Erik ten Hag leder klubben neste sesong eller ikke.

Dortmund er på sin side svært interessert i å forlenge oppholdet til 24-åringen, noe deres sportsdirektør Sebastian Kehl ikke akkurat legger skjul på.

– Vi vil gjøre alt for å beholde Jadon Sancho her, sier han til den tyske avisen Welt.

Sportsdirektør Sebastian Kehl vil ha med Jadon Sancho videre i Borussia Dortmund.

Spørsmålet er imidlertid heller om Dortmund og United kan komme til enighet om en ny avtale.

Ifølge Sky Sports skal nemlig den tyske klubben se for seg et nytt lån med en opsjon på kjøp eller muligens et lån hvor det i slutten av låneperioden blir et obligatorisk kjøp, fremfor et kjøp i sommer.

United vil nok på sin side gjøre sitt for å få en betydelig sum nå.

– Manchester United ser også hvor godt han spiller for øyeblikket, og kanskje vil de selge ham for profitt eller hente ham tilbake. Vi får se, sier Kehl.

På pressekonferansen med Erik ten Hag før Crystal Palace-kampen, fikk United-manageren også flere spørsmål om Sancho-situasjonen.

– Vi er tett på prosessen. Vi har sett mange Dortmund-kamper, og under et av besøkene snakket vi også med ham. Det vil vi fortsette med.

– Det var en konflikt. La oss fullføre sesongen før vi fortsetter å snakke om dette. Vi har våre ting som er i fokus. Det samme har Dortmund. Vi får se hva som skjer i sommer, sa nederlenderen.

Powered by Labrador CMS