FULLROSES AV DECLAN RICE:

– Vi trener veldig godt sammen, og balansen på midtbanen er perfekt

Publisert

Kobbie Mainoo imponerte noen og enhver da han fikk sin landslagsdebut fra start mot Belgia, kun få dager etter sitt første innhopp mot Brasil. 

Tirsdag startet han i tospann med Arsenal-spiller Declan Rice, og etter kampen var det en imponert 25-åring som delte sine tanker om samarbeidet med midtbanejuvelen.

– Han er 18 år gammel, og han kommer til å ha en massiv karriere. La han nyte dette. Han liker å behandle ballen i trange områder, og det hjelper veldig å ha en som er på samme bølgelengde ved siden av seg, sa Rice ifølge Manchester Evening News.

Arsenal-spilleren røper at de to allerede har funnet tonen.

– Jeg føler at balansen på midtbanen er perfekt. Vi har trent veldig godt sammen. Vi hadde en prat sammen i går (mandag) om å ha korte avstander mellom oss og bruke ballen godt. Det er den type spiller han er.

Det tredje bladet på midtbanen, Jude Bellingham, lot seg også imponere av Mainoo.

– Han var veldig god i dag. Jeg vet at det kan vært tøft når presset på deg er stort, og jeg ønsker ikke å helle bensin på bålet, men han er virkelig briljant. Han kommer til å ha en utrolig fremtid i Manchester United og på landslaget, sa Real Madrid-spilleren.Powered by Labrador CMS