Vi søker frilanser(e) til united.no

Publisert Sist oppdatert

Er du glad i United?

Har du også erfaring som (nett)-journalist? 

Ønsker du erfaring på CVen og litt ekstrainntekt i løpet av måneden, for eksempel ved siden av studier?

Da kan det meget vel være at en frilanser-jobb på united.no er noe for deg.

United.no søker nemlig én eller flere frilansere for veien videre, inkludert 2024/25-sesongen.

Hvis du raskt forstår hva en god sak er, men også raskt kan få denne informasjonen ut til leserne på united.no via publiseringsverktøyet (Labrador) vårt så er det et solid pluss. Samtidig som det alltid er en fordel å tenke godt selv.

Tenk for eksempel på alle avslutningene United får mot seg hver kamp.

Hvordan blir det en bra artikkel? 

Hvem andre kan mene noe interessant om det? 

Hvordan kan det som utgangspunkt gjøre at united.no også bli et unikt United-nettsted?

Ideelt sett har du svaret på det ganske raskt etter å ha lest disse linjene.

Personen vi søker har ideelt sett altså allerede erfaring som (nett)journalist, og har gjerne en drøm om å bli journalist på heltid. Vi hadde vært stolte om vi kunne blitt en del av din vei dit.

Redaksjonen holder til i Oslo-området, og selv om arbeidssted for frilansere stort sett vil være hjemmefra så vil det være en klar fordel for søknaden om du holder til i eller nært Oslo.

Jobben består altså i å oppdatere united.no med nyhetsartikler og også dybdeartikler om United - både klippsaker fra andre medier, men også med egne unike saker om aktuelle temaer. 

Du har helst allerede tenkt at denne saken fort hadde blitt enda bedre hvis den inneholdt et bilde cirka her i stedet for bare tekst, fordi det hadde vært mer leservennlig.

Du må være rask til å skrive, du må kunne skrive mest mulig feilfritt og ikke minst være flink til å sortere hva som er viktig og mindre viktig og så fortelle det til vår United-verden, som inkluderer united.no og enkelte sosiale medier.

Når opplæringen i systemene våre er ferdig vil du ofte ha aleneansvaret på united.no når du er på jobb.

Du som får sjansen blir en del av et korps med faste ansatte og frilansere på united.no, der fleksibilitet og kvalitet vil påvirke hvor mye jobb vi kan tilby. Angående fleksibilitet: Det vil for eksempel også være en fordel om du kan bidra på dagtid i ny og ne, hvis det skulle være nødvendig.

Det er viktig å understreke at frilanserne i utgangspunktet tar seg av kveldsarbeid og helgearbeid på united.no, men at det også forventes at man kan jobbe under høytider og  normale ferieperioder, da flere av de faste ansatte muligens er borte.


Eventuelle spørsmål rettes til ansvarlig redaktør Dag Langerød: [email protected].

Søknadsfrist: Snarest. Vi opplyser i denne saken et sted på fronten av united.no når vi har funnet de personene vi vil gå videre med.

Arbeidsstart: Så snart som mulig.

Send søknad og CV som også viser skrive-erfaringen din til: [email protected]

Powered by Labrador CMS