United.no-front.

Vi søker frilanser til united.no

Publisert Sist oppdatert

OPPDATERT: Stillingen er besatt! 


Er du glad i United? Liker du å skrive? Har du erfaring i å skrive, og det gjerne raskt og åpenbart mest mulig feilfritt? 

Kunne du tenkt deg en betalt jobb som nettvakt på united.no som en liten ekstrainntekt?

 Da hører vi gjerne fra deg.

Personen vi søker har ideelt sett allerede litt erfaring som (nett)journalist, og har gjerne en drøm om å bli journalist på heltid - slik at du ser dette som en god mulighet til å skaffe deg verdifull erfaring på den veien.

Redaksjonen holder til i Oslo-området, og selv om arbeidssted for frilansere stort sett vil være hjemmefra så vil det være en fordel for søknaden om du holder til i eller nært Oslo.

Jobben består i å oppdatere united.no med nyhetsartikler og dybdeartikler om United - både klippsaker fra andre medier, men også egne unike saker om aktuelle temaer. 

Du må altså være rask til å skrive, du må kunne skrive relativt feilfritt samtidig som du er rask, og ikke minst til å være flink til å sortere hva som er viktig og mindre viktig og så fortelle det til vår United-verdenen, både på united.no og i sosiale medier.  Når opplæringen i systemene våre er ferdig vil du ofte ha aleneansvaret på united.no når du er på jobb.

Du som får sjansen blir en del av et frilanserkorps på united.no, der fleksibilitet og kvalitet vil påvirke hvor mye jobb det kan bli utover. 

Det er viktig å understreke at frilanserne i utgangspunktet tar seg av kveldsarbeid, helgearbeid og også forventes å kunne jobbe under høytider, da flere av de faste ansatte muligens er borte.


Spørsmål: Eventuelle spørsmål rettes til ansvarlig redaktør Dag Langerød: [email protected].

Søknadsfrist: Snarest. Vi opplyser i denne saken et sted på fronten av united.no når vi har funnet de personene vi vil gå videre med.

Arbeidsstart: Så snart som mulig denne høsten

Send søknad og CV som viser skrive-erfaringen din til: [email protected]

Powered by Labrador CMS