– Vi må være veldig oppmerksomme, våkne og smarte

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag møtte Harry Kane og Thomas Tuchel pressen i forkant av onsdagens kamp på Allianz Arena.

Der var Kane tydelig på at han forventer en tøff kamp, og at Uniteds svake sesongstart heller kan være en motivasjon for Erik ten Hags mannskap.

– United har gått gjennom en tøff periode nå, men noen ganger kan det være veldig farlig. De ser etter en stor respons og det må vi passe opp for.

– Vi er hjemme og ønsker å styre kampen, å spille på den måten vi ønsker - men de har noen trusler også som vi må være forsiktige med.

ADVARER EGNE LAGKAMERATER: Harry Kane forventer en tøff kamp mot United.
ADVARER EGNE LAGKAMERATER: Harry Kane forventer en tøff kamp mot United.

Tuchel: – Sier ikke så mye om dem

Heller ikke Tuchel tar lett på oppgaven, og mener at Uniteds poengfangst i ligaen så langt ikke gjenspeiler lagets kvaliteter.

– Jeg tror ikke det sier så mye om dem, for innen en kamp kan du ikke være sikker mot Manchester United, det er min erfaring. Det øyeblikket du tror du dominerer eller kontrollerer kampen er det farligste øyeblikket. 

– De kan forsvare seg dypt og vet at de kan stole på deres strålende kontringsspill med Rashford, Højlund, med høy kvalitet og fart. Derfor må vi være veldig oppmerksomme, våkne og smarte for å ta opp rommene. 

Tuchel har åpenbart sett Uniteds siste kamp mot Brighton, og mener spesielt åpningen var solid  fra Uniteds side.

– Hvis vi ser på poengene på starten av sesongen for United så er ikke det tilfredsstillende. Hvis du ser på og analyserer den siste kampen var det 20 virkelig sterke minutter hvor de kunne ha scoret mot Brighton.

– Å spille mot Brighton er alltid vanskelig, men de var aldri helt ute av kampen mot Brighton. Det er alltid farlig. Det er så mye individuell kvalitet i det laget, spesielt i angrep og kontringsspillet.

FRYKTER UNITED-ANGREPET: Thomas Tuchel.
FRYKTER UNITED-ANGREPET: Thomas Tuchel.

Kane fikk spørsmål om United-ryktene

På pressekonferansen fikk også Kane, ikke så overraskende, spørsmål om sommerens overgang til Bayern.

Han var som kjent lenge Uniteds førsteprioritet på spissplass, før han til slutt endte opp i Tyskland.

– Åpenbart, over sommeren vet jeg at det var litt snakk mellom noen få klubber i bakgrunnen, men Bayern var et lag jeg var veldig interessert og begeistret av.

– Mitt fokus er her. Manchester United er en stor klubb, en veldig stor en også. Jeg bestemte meg bare for å komme hit og det er jeg veldig fornøyd med.

Powered by Labrador CMS