– Vi må unngå tenniskamper

Publisert Sist oppdatert

Manchester United leverte lenge en svært solid forestilling mot Wolverhampton, før vertene virkelig blåste liv i kampen utover i den andre omgangen.

Heldigvis vartet Kobbie Mainoo opp med et minneverdig øyeblikk sju minutter på overtid, noe som bør kunne gi en ekstra boost inn mot neste kamp.

Overfor MUTV oppsummerte Bruno Fernandes første halvdel av kampen på følgende vis:

– Den første omgangen var utrolig. Vi kontrollerte kampen og kom oss i posisjoner som var til lagets beste. Vi okkuperte «half-spacene», hadde kontroll med ball og alt.

United-kapteinen er tydelig på at det er den versjonen av United vi bør få se igjen på søndag, når West Ham kommer på besøk.

– Det blir viktig å gjøre det samme på søndag, fordi det er et lag som liker å spille, men som også liker å kontre fordi de har raske spillere på topp, spillere med god ballbehandling. Det må vi være veldig fokusert på da.

TØFF OPPGAVE VENTER: United-spillerne får ikke mange dager hvile før David Moyes og West Ham kommer på besøk til Old Trafford søndag ettermiddag.

Fernandes tror David Moyes' mannskap er i stand til å skape lignende problemer som Wolves, og at det da gjelder å kontrollere kampen i større grad.

– For oss handler det om å kontrollere kampen bedre og unngå tenniskamper, som manageren sier mange ganger, sier Fernandes.

– Jeg tror det var bedre for dem (Wolves) enn for oss å spille tenniskampen, og slik vil det være på søndag også.

United har over lengre tid nå hatt en tendens til å slippe inn flere «enkle» mål. 

Offensivt har laget derimot vist at de kan finne veien til nettmaskene, og en av dem som klarte det mot Wolves var innbytter Scott McTominay, som så vidt hadde rukket å springe inn på banen før han la på til 3-1.

– Vi vet at vi har spillere på benken som kan score mål. Selv vi har hatt skader og alt, har vi alltid sagt at vi har spillere på benken som kan score, sier kapteinen.

Så får vi se om Fernandes & co også klarer å stenge igjen mer bakover i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS