Harry Maguire takker fansen etter seieren mot Coventry.

– Vi må ta mer ansvar enn vi gjorde her

Publisert

Det skal liksom ikke være enkelt å være United denne sesongen.

Søndag gikk Erik ten Hags menn opp i en fortjent 3-0-ledelse. De hadde full kontroll, men så mistet de det nesten helt mot Coventry, fra divisjonen under.

3-0 ble dermed til 3-3 på kampens siste 20 minutter.

Det var kaos i ekstraomgangene, og minuttet før full tid jublet Coventry for det de trodde var seiersmålet. Bare for at VAR grep inn og sa at det var en hårfin offside.

United havnet så under i straffekonkurransen, bare for at en André Onana-redning og en bom snudde det til seier og dermed finaleplass.

– Det var en vill kamp, sier Harry Maguire til Viaplay.

– Vi spilte veldig bra i 65 minutter, men så vet jeg egentlig ikke hva som skjedde. De scoret ut av ingenting. Ja, det var en god avslutning, og så sørget det andre målet for at det ble mer nervøst. Kanskje kunne vi også forsvart det bedre, men det tredje - hvor skal egentlig Aaron ha hendene sine der?

– Vi må imidlertid ta mer ansvar og vise mer personlighet for å drepe kampen den siste halvtimen. Sånn sett føler jeg at 2. omgangen oppsummerer sesongen vår. Vi må finne en måte å få mer kontroll i spillet vårt på. Vi er veldig skuffet over utviklingen i denne kampen, fortsatte han.

– Så viste vi karakter ved ikke å miste hodet og å holde fokus slik at vi klarte å få jobben gjort, men dette ble vel det som kan kalles en klassiker i FA-cupen.

Dermed blir FA-cupfinalen en reprise av fjorårets finale, mot Manchester City.

– Da var det ganske tett og jevnt. De er gode, og vi vet at vi må spille som i de første 60 her for å ha en sjanse. 

– Vi kan i alle fall ikke spille som i den siste halvtimen, sa Maguire.

Powered by Labrador CMS