- Vi kommer til å gi alt på banen

Publisert Sist oppdatert

Casemiro og Manchester United reiser den korte veien til andre siden av byen for å møte Manchester City på Etihad Stadium. Byderbyene er allerede kjent for å være intense, men seier i søndagens kamp vil gjøre mye for begge lag. United kan øke sjansene for en topp-fire-plassering og City kan tette luka til Liverpool til ett poeng, og holde Arsenal bak seg.

- Jeg mener dette er kamper og dager som er ment å nytes. Slik føler jeg det. Det er fantastiske kamper, uttalte brasilianeren før kampen.

- Til tross for å være et derby og en viktig kamp for oss, vet vi at til syvende og sist at hver kamp er like viktig. Vi vet hva som må til for å vinne. Hvis vi vinner denne kampen, vil det øke laget og klubbens moral, spesielt med tanke på hvor viktig det vil være for slutten av sesongen.

- Dette er øyeblikk som alltid gleder spillere. Det er motspillere på høyt nivå som holder deg på ditt beste. 

- Dette er de vakre tingene med fotball som hjelper spillernes selvtillit.

Midtbanespilleren feiret den avgjørende scoringen i FA-cup-seieren mot Nottingham Forest foran Uniteds reisende fans. Han tror at bortesupportere vil spille en viktig rolle også denne ettermiddagen.

- Det jeg liker mest med å spille her er fansen som blir med på bortekamper. Måten de støtter oss, hvordan de hjelper oss, hvordan de er med oss. Det er det vakreste. 

- Jeg vil be de som reiser til kampen om å støtte oss og tro på oss, for vi vet at det kommer til å bli en veldig intens og vanskelig kamp. Men jeg vil at fansen skal tro på oss, for vi kommer til å gi alt på banen.

- Seier er veldig viktig, ikke bare for fansen, men for oss også, spesielt med tanke på troppens moral resten av sesongen.

Powered by Labrador CMS