– Vi klarte ikke å stoppe ham

To av Uniteds utlånte var i aksjon tirsdag kveld.

Aller best klarte Mason Greenwood seg, som er i ferd med å finne formen i Getafe.

Borte mot Atlético Madrid endte det 3-3, hvor 22-åringen var en stor offensiv trussel mot et vanligvis solid Atlético-lag.

Greenwood var selv nest siste Getafe-spiller på 1-1-scoringen da hans avslutning ble slått ut til Borja Mayoral som headet inn utligningen, og etter kampen var ikke Antoine Griezmann i tvil om hvem som skapte mest trøbbel for vertene.

– Mason Greenwood skapte virkelig problemer for oss i den andre omgangen. Vi klarte ikke å stoppe ham og det kostet oss kampen, er den franske stjernen blitt sitert på.

I tillegg til Greenwood var også Álvaro Fernández i aksjon i den spanske toppdivisjonen tirsdag.

Hans Granada sliter nede på en 19. plass i La Liga, og fikk det også tøft med 0-3-tap hjemme mot Sevilla.

Det var imidlertid ikke før i det 64. minutt Fernández ble byttet inn, på et tidspunkt Granada allerede hadde sluppet inn tre mål, og sånn sett klarte de i alle fall å holde buret rent med venstrebacken på banen.

FIKK EN HALVTIME MOT SEVILLA: Álvaro Fernández.