– Vi har mange bekymringer, men vi kommer til å klatre på tabellen

Publisert Sist oppdatert

United tok lørdag sin andre strake 1-0-seier i Premier League. Et forløsende skudd fra Victor Lindelöf med en drøy time igjen å spille gir en presset Erik ten Hag ytterligere pusterom når fotballen nå går inn i en ny landslagspause.

Etter kamp fikk nederlenderen spørsmål om de mange knepne tre poengene klubben har hentet denne høsten.

– Vi kommer til å komme dit en dag (der vi vinner med flere mål). Vi skapte store sjanser i dag, men vi hadde problemer med uttellingen. Det hadde gjort livet enklere, sa Ten Hag til MUTV.

– I første omgang noterte jeg fire 100 %-sjanser. Når du ikke scorer på sjansene dine, kan tilfeldigheter gjør at du havner i trøbbel. Det må vi være oppmerksomme på, fortsatte nederlenderen.

Etter kampslutt mot Luton oppsummerte Uno-gjengen tingenes tilstand på Drømmenes Teater:

Tross sjansesløseriet skrøt Ten Hag av lagets kollektive prestasjon.

– I dag angriper og forsvarer vi oss som et lag. Jeg synes vi gjorde ting godt. Flere spillere presterte som vi ønsket, og Victor, Harry og Scott var fantastiske.

Etter landslagspausen venter flere nøkkelkamper, både i Premier League og Champions League. Mot Luton gikk både Christian Eriksen og Rasmus Højlund av banen med skader.

– Vi har mange bekymringer, og vi er nødt til å forbedre oss. Vi er fortsatt i en god posisjon. Hvis vi begynner å spille bedre, blir det også enklere å få resultater. Vi har fått mange slag mot oss, men jeg tror vi kommer til å fortsette å klatre på tabellen, sa Ten Hag.

De tre poengene bringer United opp på 21 poeng, og opp til serieleder City er avstanden «bare» seks poeng, riktignok med én kamp mer spilt enn byrivalen.

Powered by Labrador CMS