parken

Vi har ikke billetter til bortekampen i København

Publisert Sist oppdatert

Da United møtte FC København borte i november 2006 så fikk Supporterklubben en god bunke med billetter til dere medlemmer til den kampen.

Dessverre er det ikke tilfelle nå lenger.

Supporterklubben har 250 billetter til hver av hjemmekampene i Champions League, som legges ut for salg så fort kampprogrammet bekreftes, trolig senest lørdag, men vi har også fått en rekke henvendelser angående billetter til bortekampen.

Årsaken til at vi ikke kan hjelpe med billetter til bortekampen er at United har en trappetrinnsmodell til bortebilletter i Europa, hvor man skal langt ned i den trappen før de uten sesongkort og såkalte «credits» i banken for tidligere å ha reist på bortekamper, får en sjanse.

FC København la selv ut billettinformasjon på sin nettside torsdag kveld, og også hos dem, på hjemmetribunen, er det forkjøpsrett for ulike sesongkortinnehavere. Hvis det skulle være noe ledig etter at alle de som først har fått sjansen så går tilbudet videre til laveste medlemsnivå, men kravet da er også at man må kjøpe seg inn på minst to gruppespillspakker.

Det er plass til cirka 38.000 tilskuere på FC Københavns stadion, Parken.

Så fort de 250 billettene til hjemmekampene mot Bayern München, FC København og Galatasaray er klare til salg vil vi legge ut sak om dette her på united.no. UEFA sa altså torsdag kveld at dette senest skal være på plass lørdag.

Powered by Labrador CMS