Marc Skinner snakker med media før kampen mot PSG.

– Vi går inn i kampen med selvtillit

Marc Skinner vil ikke ha favorittstempelet, men mener at United går inn i PSG-kampen med selvtillit til tross for noen nedturer i starten av sesongen.

Publisert

Onsdag kveld (20.00 skandinavisk tid) spiller United-kvinnene borte mot PSG. 

Det ble 1-1 i første kamp, og nå skal returkampen spilles på Parc des Princes. Der har United overrasket før, og United-hovedtrener Marc Skinner tror ikke spillerne sine blir skremt av verken det store stadionanlegget eller av hvor viktig kampen er.

– Vi har erfaring med å spille på store stadioner, og å spille store kamper. Vi har evnen til å tilpasse oss og utvikle oss i kampene. Det kommer til å bli en spennende kamp, for PSG kommer til å angripe oss, og det er vi klar over. Vi må sørge for at vi står imot, og så må vi være gode når vi angriper selv, sa Skinner på tirsdagens pressekonferanse.

– Jeg tror ikke dette laget frykter noen, det er det som er det vakre med dette laget. Vi utmerker oss i situasjoner vi burde fryktet, og det er det som gjør oss veldig gode.

LES OGSÅ: Korsbåndsskade for George: – Jeg spurte henne om det er noe vi kan gjøre, og hun sa «kan dere vinne i Paris?»

Melvine Malard feirer scoring på ikonisk vis.
UTLIGNET MOT PSG I HJEMMEKAMPEN: Melvine Malard.

Går inn i kampen med selvtillit

United var heldige som ikke havnet under med flere mål etter å ha slitt i førsteomgangen mot PSG i det første oppgjøret.

– Alt handler om hvordan vi forsvarer oss som lag, og individene må være påskrudd. PSG har en evne til å komme seg inn bak forsvaret, og én-mot-én-ferdighetene deres er enestående. I førsteomgangen av den første kampen klarte vi ikke å henge med på tempoet raskt nok. I andreomgang presterte vi veldig solid.

Skinner var ikke interessert i å gi eget lag favorittstempelet til tross for den gode andreomgangen mot PSG, men selvtilliten er uansett på plass.

– Vi går inn i denne kampen mot en veldig vanskelig motstander i visshet om at vi kan vinne kampen, men vi vil ikke tenke på oss selv som favoritter. Jeg føler det kan gjøre en selvtilfredse. Vi skal gå inn i det og gi alt for å gå videre. Vi går inn i kampen med selvtillit.

Skinner kunne ellers fortelle at høyreback Jayde Riviere skal være klar til å være med mot PSG, etter at hun fikk flere smeller mot Leicester, i tillegg til at hun også slet med sykdom i forkant av oppgjøret.

Powered by Labrador CMS