RATCLIFFE «HOLDER DØREN ÅPEN» FOR GREENWOOD:

– Vi er nødt til å få de reelle faktaene på bordet, og så skal vi ta en rettferdig avgjørelse

Publisert Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag slapp en rekke engelske medier ulike saker om Manchester Uniteds nye minoritetseier Sir Jim Ratcliffe.

Blant dem Manchester Evening News, som i en artikkel ført i pennen av Samuel Luckhurst har sitert Ratcliffe på hans betraktninger om situasjonen rundt Mason Greenwood.

I januar 2022 ble den unge angrepsspilleren pågrepet av engelsk politi etter å ha blitt anklaget for vold mot kjæresten. Greenwood ble suspendert av klubben i påvente av flere svar i saken, og til tross for at den ble henlagt på våren i fjor, valgte til slutt United å låne ut 22-åringen til Getafe.

– Jeg kommer ikke til å snakke om Mason, men jeg kan snakke generelt. Jeg er kjent med saken. Det er viktig å etablere prinsipper siden vi kommer til å møte på andre utfordringer senere. Dette dreier seg om unge gutter som kanskje ikke alltid har blitt fostret opp i de beste omgivelsene, innledet Ratcliffe.

71-åringen er klar på at det følger et stort press å ta betydelige steg i ung alder.

– Plutselig tjener du masse penger, og så får du kanskje ikke den veiledningen du har behov for. Vi er nødt til å få de ekte faktaene på bordet. Deretter skal vi ta en rettferdig avgjørelse som gjenspeiler klubbens verdier. Vi skal ta en avgjørelse, det er riktig. Vi skal kunne rettferdiggjøre det, la Ratcliffe til.

Powered by Labrador CMS