Marc Skinner snakker med Sky Sports før Tottenham Hotspur Women 0-4 Manchester United, 10. desember 2023.

– Vi dominerte fra start til slutt

Publisert

Manchester United-kvinnene vant 4-0 borte mot Tottenham søndag kveld, etter scoringer av Melvine Malard (x2), Ella Toone og Hayley Ladd. 

Hovedtrener Marc Skinner var svært fornøyd med det han fikk se.

– Dette var et bananskall, med tanke på hvordan Spurs har spilt, og jeg ville at vi skulle respondere på det med våre egne kvaliteter, og vi dominerte fra start til slutt, sa Skinner til MUTV etter kamp.

– Statistikken fra kampen yter den ikke rettferdighet heller, for de hadde noen spekulative avslutninger, men de hadde ingen klare sjanser. Vi dominerte denne kampen, og jeg er så fornøyd med den kvaliteten vi viste i kveld.

Marc Skinner feirer etter 4-0-seieren borte mot Tottenham Hotspur Women, 10. desember 2023.
DET GIKK PÅ SKINNER FOR SKINNER: Her jubler han etter kampslutt på Brisbane Road.

Også på pressekonferansen snakket han varmt om lagets prestasjoner.

– Jeg synes vi spilte helt vidunderlig godt. Det handler ikke bare om spillet vårt med ball, og vi hadde mye av den, men jeg elsket den energien vi hadde uten ball også. Jeg elsket innstillingen vår i kveld. Det var en forestilling verdig den standarden vi har satt for laget vårt, 

– Jeg ba [spillerne] før kampen om å vise hva de ønsket å gjøre i kveld – «vis det med kroppsspråket» – og det var det vi gjorde. Jeg er virkelig fornøyd. 

– Gressmatta tillot oss ikke å spille vakker fotball. Det er ikke en dårlig gressmatte, men den var litt oppsparket, og det påvirker beslutningene en tar. En må bare konsentrere seg om det en selv kan kontrollere.

Powered by Labrador CMS