– Vet ikke hvor lenge jeg gråt som en unge

Publisert

Sergio Reguilón fikk et kort opphold i Manchester United i høst, før låneavtalen ble avsluttet i januar og dro videre til Brentford.

Den spanske venstrebacken rakk imidlertid å bli svært glad i klubben og menneskene rundt, noe han uttrykker i et intervju med The Times.

– Folka der er utrolige. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg mottar fortsatt mange meldinger. Jeg elsker dem, fordi de ga meg så mye kjærlighet fra første øyeblikk.  Kanskje var det for måten jeg spilte på, at jeg alltid ga alt, og at de elsker det, forteller han.

Med Luke Shaw og Tyrell Malacia på vei tilbake fra skader, valgte Erik ten Hag å avslutte avtalen med Reguilón, noe som har fått flere til å stusse i etterkant, ettersom Shaw ble skadet igjen og Malacia fortsatt er ute.

SAVNET AV FLERE: Venstrebackproblemene har vedvart etter at Sergio Reguilóns forlot klubben i januar.

Reguilón forteller at det ikke var enkelt for Ten Hag å avbryte lånet, men at det jo var fordi det da virket å se lysere ut på skadefronten.

– Du kan ikke kontrollere dette. Jeg takket manageren for alt, sier han.

– Når jeg husker på Manchester United vil det alltid være med et smil om munnen. Jeg håper de kan vinne FA-cupen. Jeg heier fortsatt på dem. De ga meg kjærlighet, sier Reguilón.

Under intervjuet med The Times snakker Reguilón også om hvor lidenskapelig og emosjonell han kan være, noe som illustreres ved hvor nedbrutt han var etter Uniteds 0-3-tap for Newcastle i fjerde runde av ligacupen i november.

– Vi var tittelforsvarere og så røk vi ut. Jeg bryr meg ikke om at jeg bare var her i seks måneder, jeg var opprørt. Jeg vet ikke hvor lenge jeg gråt som en unge. Bruno kom og sa til meg at jeg måtte slappe av og jeg har fortsatt det samme «shit face».

– Det er både bra og dårlig. Kanskje er jeg for lidenskapelig, for emosjonell i noen øyeblikk, men jeg kan ikke kontrollere det.

Powered by Labrador CMS