Valgte fire United-spillere til sitt "five-a-side"-lag

Publisert Sist oppdatert

Under en spørsmålsrunde svarte Amad Diallo på det fans over hele verden har spurt han om. Et av spørsmålene han fikk var hvilke fem spillere han ville hatt på sitt "five-a-side"-lag. Da nevnte unggutten flere av spillerne fra dagens United-tropp. 

Det første valget falt på kaptein Bruno Fernandes. Ifølge Diallo har de et godt vennskap og portugiseren holdt kontakten med ham under låneoppholdet hos Sunderland, for å tilby støtte og råd.

Diallo og Fernandes.

Det neste valget falt også på en United-spiller, nemlig Marcus Rashford. Diallo beskrev Rashford som troppens raskeste spiller.

Videre valgte han Maribors Josip Ilicic, en slovensk angriper som imponerte Diallo under tiden i Atalanta.

Som lagets keeper ble André Onana valgt.

Lagets forsvarer ble ingen ringere enn Lisandro Martínez. Unggutten forklarte at han selv har lagt godt merke til holdningen og utholdenheten hans, og beskrev midtstopperen som den spilleren det er vanskeligst å spille mot på trening. 

- For ham er trening som Champions League-finalen. Han trener aldri lett, han trener hardt, så det er vanskeligere å jobbe mot ham, sa Diallo om argentineren. 

Roste Martinez og Casemiro

Amad Diallo har kun fått en smakebit av hvordan det er å kjempe mot Lisandro Martínez, ettersom at de begge har slitt mye med skader.

21-åringen er tilbake etter kneskaden han pådro seg under sesongoppkjøringen i sommer, mens argentineren måtte nylig ut på sidelinjen igjen.

Tidligere har Diallo fortalt klubbens medier at blant annet Martínez og Casemiro var til god hjelp for ham da han var skadet, etter som at de også var ute på samme tidspunkt.

- Lisandro Martinez hjalp meg mye fordi han også var skadet, sa han på tampen av fjoråret. 

- Hver gang vi var på trening, snakket han med meg og sa: «Det er ingenting, Amad. Fortsett å trene hardt». Casemiro også. De er gode ledere.

Casemiro og Diallo etter seieren over Forest.

Denne sesongen har det kommet frem at brasilianeren også har vært til stor hjelp for Kobbie Mainoo. Manageren har gitt Casemiro mye skryt for rådene og tiden han har brukt på den unge engelske midtbanespilleren. 

Amad Diallo har i likhet med mange andre United-spillere vært mye utilgjengelig denne sesongen. Da han fikk spørsmål om hva han tror klubben kan klare å oppnå før sommeren, ønsket han ikke å legge mer press på laget, som allerede har en lang skadeliste og høyt trykk på seg .

- Jeg vil ikke legge mer press på laget, men de viktigste kampene kommer nå, så hver kamp er som en Champions League-finale. Vi må vinne hver kamp for å ende blant de fire beste. Så jeg tror vi kjemper om den plassen på slutten av sesongen.

Powered by Labrador CMS