earps200823

Usikker Earps-fremtid: – United ser seg om etter en ny keeper

Publisert Sist oppdatert

Det rapporteres fra flere hold om at Mary Earps’ fremtid i klubben er usikker, og kontraktsforhandlingene mellom Earps og klubben har foreløpig ikke ført til noen ny kontrakt (den nåværende går ut neste sommer).

Arsenal har vist interesse, og det har blitt rapportert om et bud (potensielt fra dem) som ville blitt en ny verdensrekord for en keeper i kvinnefotballen, men United skal ha avslått budet. Earps har i løpet av det siste året blitt kåret til verdens beste keeper, til VMs beste keeper, og satt clean sheet-rekord i WSL.

Ifølge Sky Sports ser United seg om etter en ny keeper i lys av usikkerheten rundt Earps. De nevner ikke noen navn, men det er det andre som har gjort. Daily Mirror skriver at West Ham-keeper Mackenzie Arnold (29), som imponerte for vertsnasjon Australia i sommerens VM-sluttspill, er på toppen av Uniteds liste over kandidater til å erstatte Earps. Arnold var en viktig del av grunnen til at West Ham overlevde forrige sesong.

OL Reign-keeper Phallon Tullis-Joyce (26) nevnes også som en spiller på Uniteds radar, av både Mirror og av vanligvis velinformerte Mina Ibrahim.

Overgangsvinduet stenger kommende torsdag.

Så kan en jo undre seg på om Arsenals nederlag i Champions League-kvalifiseringen, som gjør at de ikke spiller i Champions League før tidligst i 2024/25-sesongen, vil påvirke jakten på Earps.

Australia v Ireland: Group B - FIFA Women's World Cup Australia & New Zealand 2023
MACKENZIE ARNOLD: Er hun spilleren United går for hvis Earps drar?
Powered by Labrador CMS