«Uno»: Tar et oppgjør med ekspertene etter United-slakt

Det ble ingen opptur for Erik ten Hag og Manchester United mot Newcastle, og i etterkant av 0-1-tapet har kritikken haglet i TV-studioer så vel som på sosiale medier.

I «Uno» tar fotballekspert Øyvind Eide et oppgjør med både ekspertene og Ten Hag.

– Det blir veldig tabloid. Jeg skjønner at det er en del av oppgaven deres, men det blir forferdelig unyanserte når det kommer til uttalelsene om hvordan United spiller, sier Eide om ekspertene.

– De henviser ofte til «havari», og sier at ingen skjønner hvordan de spiller. Men jeg gjør noen analyser for supporterklubben der jeg prøver å gjøre det tydelig hva de forsøker å gjøre. Intensjonen til Ten Hag er der, men det er gjennomføringen som mangler. Det bildet må nyanseres.

– Hvis du som ekspert ikke skjønner noe av det som pågår, må du finne deg en annen jobb. For det er fullt mulig å forstå. 

Eide, som skriver taktisk analyse på united.no, har vært en etterspurt stemme av «Uno»-lytterne, og snakker også om hva som gjør at United ikke leverer de resultatene som forventes.

Her kan du lese analysen av Newcastle-kampen!

I studio er også Jon Martin og Fredrik, som frykter at prosjektet til Ten Hag nærmer seg slutten på Old Trafford med hensyn til at Chelsea, Bayern München og Liverpool står for tur før jul.

Powered by Labrador CMS