«Uno»: – Slukes snart av sin egen flamme

Tre overtidspoeng mot Fulham skaper god stemning når «Uno» samles i studio for å snakke om 1-0-seieren og scoringa til Bruno Fernandes.

Det spørsmålet flest lyttere ønsket seg før innspilling handlet imidlertid om noe helt annet.

Hva skjer med Antony, og nå må vel Facundo Pellistri få en skikkelig sjanse?

Jon Martin, Madelene og Eivind tar debatten!

– Jeg sa jo før sesongen at jeg hadde skikkelig trua på Antony, men jeg må jo innrømme at håpet begynner å «fade» litt. Han ser ikke ut nå, og er ikke involvert, sier Jon Martin.

– Det er litt Martial-vibber der for meg nå. Det er ikke noe der. Jeg trodde jo han hadde den samme flammen som Bruno, men nå virker han bare frustrert og oppgitt. Han er i ferd med å bli slukt av sin egen flamme. Med Pellistri får du i alle fall energi, sier Eivind.

– Og uforutsigbarhet, skyter Madelene inn.

– Med Antony er det det samme hver gang. Det er veldig enkelt å forsvare seg mot. Det er klart det er noe der, men du må få det ut. Det hjelper ikke å ha potensial hvis du ikke får det ut når det betyr som mest. 

«Uno»-episoden inneholder også en stemningsrapport fra US-redaktør Lars Morten Olsen som selv var på bortetribunen på Craven Cottage. Det snakkes også om «nye» Harry Maguire, og spørsmålene rundt Marcus Rashford og Raphaël Varane.

Powered by Labrador CMS