Manchester United v Chelsea FC - Premier League

«Uno» om konflikten: – Ligger mer bak enn det som kommer fram

Publisert Sist oppdatert

Det ble 1-3 og null poeng mot Arsenal på Emirates.

Men det er ikke det som er den store «snakkisen» dagen derpå.

På sin pressekonferanse etter kampen i London Erik ten Hag spurt hvorfor Jadon Sancho ikke var i troppen, hvorpå manageren svarte:

– Jadon ble ikke tatt ut basert på prestasjonene på trening.

Samme kveld svarte Sancho med følgende Twitter-melding:

– Jeg godtar ikke at noen sier ting som overhodet ikke stemmer. Min oppførsel på trening har vært veldig god denne uken. Jeg tror det er andre grunner som ligger bak, men det vil jeg ikke gå inn på, skrev Sancho.

Sancho-«gate» skapte stor debatt på sosiale medier, og planter store spørsmålstegn ved 23-åringens fremtid i klubben.

I «Uno»-podkasten kommer united.no-journalist Fredrik N. Filtvedt med en forklaring på hva som kan ligge bak vrakingen og uttalelsen til Ten Hag.

– Jeg tror dette er slitasje over tid som gjør at Ten Hag tyr til media og kommer med denne kritikken. Vi jobbet med en sak for nesten et år siden, om at Jadon Sancho hadde problemer med å innrette seg etter reglementet. Punktlighet har vært et kjempestort problem over lang tid, sier Fredrik i episoden.

– Så vi fikk vi vite at dette også handlet om mentale greier, som gjorde at vi lot saken ligge. Men det skal ha vært et problem i City, Dortmund og nå i Manchester United.

– Angivelig kom Sancho for sent på trening i forrige uke. Nå vet ikke jeg hvordan Sancho har prestert på trening, men det virker som det ligger mye mer bak enn det som kommer fram. Da tenker jeg at det er naturlig at manageren sier at nok er nok.

Sancho har spilt 76 minutter denne sesongen fordelt på tre innhopp i de foregående kampene mot Wolverhampton, Tottenham og Nottingham Forest.

Nå gjenstår det å se om konflikten løses i løpet av landslagspausen.

– Når du vet hvor brutal Ten Hag er på sånne ting, og likevel går ut offentlig på den måten som Sancho gjør. Kan du da spille for Manchester United? spør Jon Martin.

Lytt til «Uno» for å få med deg hele Sancho-debatten! Kampen mot Arsenal diskuteres naturligvis også i detalj, og panelet oppsummerer sommervinduet og oppkjøpssagaen.

Powered by Labrador CMS