«Uno»: – Det er tre ting som må skje nå

Ny «Uno»-episode er ute!

Grillfesten til Erik ten Hag ble ikke det vendepunktet vi trodde det skulle bli.

I stedet ble det en ny nedtur på Old Trafford lørdag kveld, da Manchester United tapte 0-1 for Crystal Palace.

I «Uno»-studio analyseres tingens tilstand som alltid på mandager. Denne gangen Bård Skaar Viken, tidligere styreleder i Supporterklubben, på besøk hos Jon Martin og Eivind.

Bård mener Ten Hag bør få tid, men frykter fansens påvirkning kan felle nederlenderen.

– Det er tre ting som må skje nå. Erik ten Hag må få tid for å fikse det som skjer på banen. Det skje noe med eiersituasjonen. Og så er det fansens og medienes rolle i dette, sier Bård.

– Mediene kommer alltid til å være superkritiske til United, og så er spørsmålet hva vi som supportere gjør. Akkurat nå er jeg mest redd for at det er fansen som vil velte Ten Hag, ikke spillergruppa, eierne eller Richard Arnold. Den massive negativiteten som kommer med en gang vi møter motstand er farlig. Det er hvert fall én ting vi kan være sikre på, og det er at Glazer-familien lytter til kommersielle signaler og dårlig PR.

Panelet kjører en solid debatt på Ten Hag og kulturen i klubben, diskuterer hvorfor Marcus Rashford ikke leverer, og speider etter håp før Champions League-oppgjøret mot Galatasaray. 

United.no-journalist Håkon Aaberge leverer også en stemningsrapport etter kvinnelagets serieåpning på Villa Park, og det deles det ut en trøstepremie i form av en Uno-genser!

Powered by Labrador CMS