«Uno»-debatt: – Hva slags fotball vil Ten Hag spille?

Må det kalles en litt heldig 2-0-seier mot Everton?

Alejandro Garnacho skaffet to straffespark, men for tiende kamp på rad hadde Manchester United minst 15 skudd imot, hvis én inkluderer forsøkene som ble blokkert.

I «Uno»-studio forsøker Jon Martin, Fredrik og Eivind å dissekere den litt merkelige seieren på Old Trafford. 

– Det er jo riktig som Ten Hag sier – at Everton ikke kommer til så mange store. Men for min del er problemet den totale mangelen på kontroll. Det er det som er problemet mitt. Han kan godt messe om det at det ikke er så store sjanser, men hvor er kontrollen, Erik ten Hag? Var ikke det din spillestil? Det er greit at man ikke skal spille Ajax-fotball, men hva slags fotball er det du ønsker å spille? sier Fredrik. 

– Nå skal jeg prøve å være på hans side her, svarer Jon Martin.

– Førstespissen er borte. Rasmus Højlund har vist seg å være en av hans absolutt viktigste menn. Hva er det som har funka de siste ukene? Det er definitivt Garnacho til høyre, Rashford til venstre og Højlund i midten. Han er straks tilbake, så da har du en fronttrio som ser bra ut. Den korte perioden da Martinez var på banen så vi et helt annet United-lag. Det er hans argumenter i retten her, når han skal prøve å forsvare jobben sin.

Garnacho, Bruno Fernandes, Jonny Evans og André Onana trekkes fram i episoden, mens sannsynligheten for topp fire skaper dårlig stemning i studio. 

Jon Martin får med seg både Fredrik og Eivind på New Trafford-toget, en potensiell Everton-signering scoutes, og det tas en runde på Ole Gunnar Solskjærs besøk i The Overlap.

Powered by Labrador CMS