United.no-Henrik skal finne kjærligheten på TV

Henrik Fossedal er en av deltakerne i den populære TV 2-serien «Love Island».

Oppmerksomme lesere har sett navnet hans på united.no, Uno-lytterne har hørt ham på podkast, og mange har sett ansiktet hans på supporterklubbens Instagram- og TikTok-profil.

Nå skal Henrik Fossedal finne kjærligheten på TV! United-supporteren er nemlig en av deltakerne i TV 2-suksessen «Love Island» som har premiere fra Gran Canaria 4. mars.

– Jeg gleder meg stort, selv om jeg gruer meg til ikke å få sett United-kamper. Når jeg kommer tilbake håper jeg at det ikke bare er Jon Martin som har vunnet et reality-program, men at vi kan få flere priser til Uno! sier Henrik til united.no.

UNITED-MANN: Henrik Fossedal i aksjon på united.no
UNITED-MANN: Henrik Fossedal i aksjon på united.no

I pressemeldingen fra TV 2 beskriver han seg selv som en løk med flere lag.

– Jeg er positiv, utadvent og elsker å møte nye folk og å være på eventyr og utforske livet. Jeg har veldig få bekymringer i livet og tar livet som det kommer. Hakuna matata! Likevel faller det store og rare spørsmål inn i hodet mitt fra tid til annen. Jeg er en «showmann» som er glad i oppmerksomhet. Samtidig er jeg emosjonell og følsom. Jeg er litt som en løk med flere lag. Jeg er en raring, men en god raring med masse kjærlighet! sier Henrik.

Heldigvis stiller United-supporteren med erfaring fra reality. Henrik var nemlig med i den united.no-produserte fandokumentaren «100% United» der vi fulgte noen utvalgte supportere i deres hverdag.

«Love Island» har premiere på TV 2 Play mandag 4. mars.

I pressemeldingen skrives det: I syv uker skal deltakerne bo og leve tett sammen, gå på romantiske dater og delta i konkurranser for å lære hverandre å kjenne – der målet er å finne den store kjærligheten. Deltakernes romanser og følelsesliv følges tett, og når som helst kan nye single «bombshells» ankomme villaen med intensjon om å finne sin drømmepartner – noe som kan resultere i knuste hjerter, parbytter og ufrivillige exiter. Hvem tiltrekkes av hverandre, hvem finner vennskap for livet og hvilke par knytter de sterkeste båndene?

HVEM VINNER? Henrik Fossedal (t.v.) sjekker inn på kjærlighetshotellet på Gran Canaria med denne gjengen.
HVEM VINNER? Henrik Fossedal (t.v.) sjekker inn på kjærlighetshotellet på Gran Canaria med denne gjengen.
Powered by Labrador CMS