SKY SPORTS:

– United vil bevege seg videre til andre overgangsmål om ikke Everton senker prisen

Publisert

Manchester United skal forrige uke ha lagt inn et bud på Jarrad Branthwaite hvor totalsummen ville vært på 43 millioner pund (35+8).

Et bud det aldri var sannsynlig at Everton ville svare ja på. 

Everton mener at Branthwaite hører hjemme i samme prisklasse som stoppere som Gvardiol, Fofana og Maguire, som alle har blitt kjøpt for summer i overkant av 75 millioner pund i løpet av de siste årene. Ofte i slike situasjoner ender det med at partene ender opp mellom der et sted.

LES OGSÅ: Everton-journalist: – Det ville vært smart å betale 80 millioner pund nå

Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth melder nå at det i United diskuteres om de skal gjøre et nytt forsøk på Branthwaite, og at United kommer til å bevege seg videre til andre overgangsmål om ikke Everton senker priskravet. Marc Guéhi (Crystal Palace), Leny Yoro (Lille) og Jean-Clair Todibo nevnes som noen av kandidatene. 

Everton kan trenge å få inn penger med tanke på PSR-reglementet, og det er ikke utenkelig at United ønsker at Everton skal tro at de går videre til andre overgangsmål heller – men samtidig har det også blitt antydet tidligere at INEOS ikke har et ønske om å havne i den type overgangssaga som ender med at United betaler overpris heller.

Powered by Labrador CMS