BYGGER KAMPFORM: Antony skal være blant spillerne som fikk jobbe med kampformen. Foto:

United vant bak lukkede dører

United møtte Barnsley til treningskamp bak lukkede dører på Carrington.

Det ble en overbevisende seier i en relativt uviktig fotballkamp. Kampen mot Barnsley på Carrington tilslutt 3-0 i favør hjemmelaget.

Ifølge Manchester Evening News skal flere førstelagsspillere som trenger kamptrening ha vært involvert. Blant dem var Donny van de Beek og Antony, som begge startet kampen.

Antony har, som kjent, vært ute i en lengre periode som følger av voldsanklagene mot seg, men har fått innhopp både mot Galatasaray og Brentford.

STARTET & SCORET: Donny van de Beek. Foto:

Van de Beek har bare spilt 21 minutter for United denne sesongen fordelt på to kamper. Nederlenderen skal imidlertid være en av målscorerne mot Barnsley.

Kobbie Mainoo var tiltenkt å spille i treningskampen, men trenerapparatet mente det var for tidlig for unggutten å returnere til kamptrening etter å vært ute med skade i lang tid.

Det er foreløpig ukjent hvem de andre målscorerne for United var.