United-supporterne i harnisk før møtet med Brentford: – Vi er de siste som blir tatt hensyn til

Publisert

For fjerde gang denne sesongen spiller Manchester United bortekamp med avspark klokken 20.00 engelsk tid lørdag når Brentford venter kommende helg.

Før turen til London har en talsperson for Manchester United Supporters´ Trust (MUST) uttrykt sterk misnøye med kampoppsettet i et intervju med The Telegraph.

Bakteppet for kritikken er at det ikke er satt opp noen direkteforbindelser med tog mellom London og Manchester søndag. Det siste toget lørdag kveld går omtrent samtidig som kampstart på Gtech Community Stadium.

Mange frykter dermed å bli «strandet» i hovedstaden frem til 2. påskedag. Manchester United har blitt tildelt 1725 billetter til lørdagens oppgjør.

– Dessverre er vi kampreisende supportere blitt vant til at vi er de siste som blir tatt hensyn til når ligaen bestemmer kampoppsett, sier MUSTs talsperson til The Telegraph.

– TV-selskapene og fotballmyndighetene er ignorante overfor de med billett til kampen. Under koronapandemien ble vi fortalt at fotballen ikke er noen ting uten oss supportere. Nå er det på tide å vise at de mener det, heter det videre.

Supportergruppen «1958» kaller det hele «grådighet».

– Det er nok et eksempel på forakten de viser overfor oss som drar på kamp. 

Erik ten Hag og Manchester United ble filleristet da de spilte borte mot Brentford forrige sesong.

Chas Banks, sekretær for «Manchester United Disabled Supporters’ Association», er også svært skuffet.

– Jeg har sluttet å dra på bortekamper. Det har blitt for mye. Fotballmyndighetene bryr seg ikke om problemene det gir supporterne når kamper blitt lagt til sprø tidspunkter, forteller han til avisen.

– For meg tar det tre timer å komme meg fra sengen og i det hele tatt bli klar til å reise. I løpet av de siste årene har det føltes ut som det blir gjort alt mulig for å stoppe meg og andre med nedsatt funksjonsevne fra å dra på bortekamper, tordner Banks videre.

Powered by Labrador CMS