THE TIMES OM NYE OLD TRAFFORD: 

– United ser til Real Madrid og Barcelona 

Et nytt Old Trafford vil trolig koste én milliard pund mer enn en storstilt oppgradering. 

Publisert

Den nye prosjektgruppen, ledet av friidrettslegenden Sebastian Coe, har bare hatt ett møte og det skal ha vært for å høre hvilke tanker de mange ulike medlemmene av gruppen har for fremtiden til Old Trafford. 

The Times skriver imidlertid at Manchester United allerede nå har begynt å se til de to stadionprosjektene til Real Madrid og Barcelona i Spania som begge valgte å oppgradere sine respektive stadionanlegg fremfor å bygge nytt. 

Grunnen skal være at et eventuelt helt nytt Old Trafford vil koste mer enn én milliarder pund mer enn en oppgradering av dagens stadion ifølge stadiondesignerne Populous og Legends International som er knyttet til prosjektet.  

Det er også en ekstra utfordring United må ta hensyn til. 

Real Madrid tok fatt på sin utvidelse av Santiago Bernabeu under Covid-pandemien da det uansett ikke var tillatt med tilskuere, mens Barcelona har flyttet til Montjuic som ble benyttet under sommer-OL i 1992. 

I Manchester United skal det være en erkjennelse av at United trolig må fortsette å spille på Old Trafford under anleggsperioden dersom man velger å oppgradere dagens stadion.

The Times skriver imidlertid at alle muligheter fremdeles skal være åpne, inkludert tanken om å bygge en helt ny stadion med plass til nærmere 100 000 fans.

Powered by Labrador CMS