United-ryktene, uke 7

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 18. februar

09.45: Sagaen om Mathys Tel fortsetter. Søndag skriver Ekrem Konur at Manchester United planlegger et åpningsbud på 18-åringen på hele 60 millioner euro. 

Lørdag 17. februar

16.40: Vi omtalte  fredag Uniteds angivelige interesse for Bayern Münchens Mathys Tel, og lørdag har Sky Germanys Florian Plettenberg gått ytterligere ut i detalj.

Han skriver at United de siste ukene har intensivert analysene av den unge spissen, kontaktet agentene hans og forhørt seg om en mulig overgang til sommeren. 

Videre påpeker Plettenberg at United er veldig fornøyde med Rasmus Højlund, men at klubben uansett definitivt ønsker seg en ny spiss (noe som ikke er så rart med tanke på at Martial nok er ferdig til sommeren).

Bolognas Joshua Zirkzee har blitt nevnt tidligere, men interessen for ham skal ha avtatt noe den siste tiden.

09.35: Sevilla er ikke interessert i å gjøre Hannibal Mejbris låneavtale permanent, hevder spanske Estadio Deportivo. La Liga-klubben skal ha muligheten til å hente ham for 15 millioner pund etter sesongen.

Tuniseren har fått en vanskelig start på tilværelsen i Sevilla. Han har kun fått 36 minutter til nå av manager Quique Sanchez Flores , noe som forklares med «faktorer ikke relatert til hans fotballkvaliteter».

Fredag 16. februar

21.01: Florian Plettenberg (Sky Deutschland) skriver på Twitter at Manchester United er veldig interesserte i å signere 18 år gamle Mathys Tel i sommer, og at de har vært i kontakt for første gang. 

Mange husker sikkert angrepsspilleren siden han scoret Bayerns fjerde mål mot United i september.

Alt har ikke gått på skinner for Tel i det siste, men han ønsker i utgangspunktet ikke å gi opp Bayern-karrieren siden han ønsker å bli en legende i klubben. Hvis han ikke får følelsen av at klubben tror på ham for fremtiden, så vil han vurdere sine muligheter – men et lån skal ikke være et alternativ.

To andre engelske klubber skal også ha forhørt seg i løpet av de siste ukene.

08.15: Benficas midtbanetalent Joao Neves er et navn som er blitt nevnt i forbindelse med United, og i forkant av Benficas kamp mot Toulouse i går fikk han spørsmål om fremtiden i sin. Da utelukket ikke 19-åringen en overgang til sommeren.

– Bli værende i Benfica neste år? Jeg kan ikke love noe for neste sesong. Mitt ønske akkurat nå er å bli i Benfica, og så får vi se. Du vet aldri, sa Neves ifølge Record.

08.05: Brighton forbereder seg på en fremtid uten Roberto De Zerbi ved roret, hevder Daily Mail, som videre skriver at italieneren har beundrere i INEOS-gruppa som nå har det sportslige ansvaret i Manchester United. Brighton-manageren skal også være på radaren til Liverpool, som er på jakt etter en erstatter for Jürgen Klopp.

Torsdag 15. februar:

08.05: Det er ikke akkurat høy frekvens på overgangsrelaterte rykter knyttet til Manchester United om dagen. Vi tar likevel med oss at The Sun, som viser til rapporter fra Italia, skriver at United forbereder et fremstøt for å sikre seg Juventus-forsvarer Gleison Bremer til sommeren.

Den italienske storklubben har imidlertid «advart» om at 26-åringen vil koste i overkant av 60 millioner pund.

Onsdag 14. februar:

09.05: Ikke direkte United-relatert, men vi noterer oss det likevel. Daily Mail skriver nemlig at Ralf Rangnick skal være ønsket som ny hovedtrener i Barcelona. Tyskeren ledet som kjent Manchester United som midlertidig trener fra november 2021 til mai 2022.

09.00: Evertons midtstopper Jarrad Branthwaite er ifølge flere engelske medier en ettertraktet mann. Daily Mail hevder at både Manchester United og Tottenham er ute etter 21-åringens signatur.

Tirsdag 13. februar:

08.30: Anthony Martials tid på Old Trafford tikker ubønnhørlig mot slutten. Daily Mail skriver at flere franske klubber skal ha blitt tilbudt angrepsspillerens tjenester. Det er omtrent det samme som The Sun meldte mandag (se lenger ned i saken).

Martial har et snaut halvår igjen av kontrakten på Old Trafford, og det er ingenting som tyder på at United kommer til å benytte seg av muligheten til å forlenge avtalen med ett år. Franskmannen ble operert for et problem i lysken i januar, og det er ventet at han er ute til tidligst starten av april.

Mandag 12. februar:

21.55: Erik ten Hag skal ifølge Manchester Evening News ønske seg en ny back til sommeren. Lokalavisen skriver at Bayer Leverkusen-spiller Jeremie Frimpong er blant navnene som klubben har sett seg ut. 

23-åringen har imponert stort for Bundesliga-lederen denne sesongen. Xabi Alonsos mannskap regelrett smadret Bayern München 3-0 i helgen.

14.00: Det ser ut som om vi gikk glipp av denne lørdag, men Championship-klubbene Birmingham og Hull kobles til et lån av Amad Diallo neste sesong. Det skriver The Suns Alan Nixon. Birmingham-manager Tony Mowbray hadde jo stor suksess med å bruke Amad da han var manager i Sunderland.

08.20: The Sun skriver at det ligger an til at Monaco og Marseille kommer til å kjempe om underskriften til Anthony Martial i sommer, når han sannsynligvis forlater United gratis.

07.45: Matthijs De Ligt kobles igjen til United. Stopperen, som ble et verdensnavn under Erik ten Hag i Ajax, spiller nå i Bayern, men etter at han i helga igjen ble oversett da de tapte mot Bayer Leverkusen, så kobler Daily Mirror ham til United. 24-åringen har kun startet åtte ligakamper for Bayern denne sesongen, og det virker som om Upamecano og Kim rangeres foran. De Ligt var også innom Juventus etter at han forlot Ten Hag og Ajax.

07.40: Jeg nevnes det her også siden andre sikkert vil gjøre det, men merk: Kaoru Mitoma fra Brighton kobles til United via spanske Fichajes, men merk at denne kilden overhodet ikke er til å stole på. Vi nevnes det bare her, sånn at du forstår det når du eventuelt leser det andre steder. Det betyr ikke at Mitoma aldri blir United-spiller, men det betyr at du ikke kan stole på Fichajes.

Powered by Labrador CMS