Manchester United-hjemmedrakt med Teamviewer-logoen.

United har fått ny draktsponsor – erstatter TeamViewer neste sommer

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har i en pressemelding bekreftet at de har inngått en avtale med teknologigiganten Qualcomm Technologies som innebærer at United kommer til å ha Qualcomm-merkevaren Snapdragon på neste sesongs hjemmedrakt.

De vil da erstatte TeamViewer som Uniteds draktsponsor.

SNAPDRAGON: Neste sesongs draktsponsor

I desember 2022 inngikk United og TeamViewer en avtale som ga klubben muligheten å kjøpe tilbake rettighetene til sponsorplassen på fronten av hjemmedrakta, og det er denne gjensidige enigheten United nå har benyttet seg av, og den gjelder fra starten av 2024/25-sesongen.

Qualcomm Technologies er allerede en global partner av United, og United har allerede promotert Snapdragon-merkevaren. Qualcomm skal være verdensledende på 5G-teknologi som benyttes i smarttelefoner, datamaskiner, spillkonsoller og GPS-enheter for biler.

United har ikke spesifisert hvor lang avtalen vil være, men The Athletic har blitt fortalt av sine kilder at det vil være i minst tre år. United skal ha ønsket seg en avtale verdt 60 millioner pund i året, så det spekuleres i at denne avtalen er verdt det, men det er ubekreftet informasjon enn så lenge.

Da United spilte mot Wrexham i sommer, så var det for øvrig på Snapdragon Stadium i San Diego (byen hvor Qualcomm har hovedkvarteret sitt).

Powered by Labrador CMS