Asisat Oshoala feirer mål for Barcelona sammen med bl.a. Caroline Graham Hansen. 29. mars 2023.

– United er interesserte i Barcelona-spiller

Publisert Sist oppdatert

Uniteds kvinnelag hentet en del spillere i sommer, men forventningen var også at det fort kunne komme inn noen i januar også. 

Spesielt brasilianske Kerolin var regnet som høyaktuell – men så pådro hun seg en alvorlig korsbåndsskade, og det virker derfor lite aktuelt nå. 

Et navn som innimellom også har blitt nevnt i forbindelse med Manchester United, er Asisat Oshoala, og det navnet har dukket opp igjen nå.

Oshoala har scoret sju mål på ti kamper for Barcelona denne sesongen selv om hun bare har startet to av de ti kampene – hun har scoret 4 mål på de to kampene hun faktisk har startet – og Barcelona-journalist Marc Gironès skriver at kontrakten hennes går ut i sommer, og at alt nå tyder på at den nigerianske 29-åringen kommer til å forlate Barcelona. Videre skriver han at United er den første klubben som har banket på døra for å vise interesse for spissen.

Gironès er ikke alene om å omtale Uniteds interesse for Oshoala. United-kjenner Mina Ibrahim skriver at Uniteds plan hele veien har vært å forsterke seg i januar, og at Oshoala nå er et alternativ etter at Kerolin-planen gikk i vasken.

Oshoala kom på 20. plass i 2023 Ballon d'Or Féminin.

United hentet Geyse fra Barcelona i sommervinduet.

Asisat Oshoala jubler for Barcelona-mål i Champions League, 14. november 2023.
ET ALTERNATIV FOR UNITED: Asisat Oshoala, her etter å ha scoret mot Benfica i november.
Powered by Labrador CMS