Ukraine v England: Group C - UEFA EURO 2024 European Qualifiers

Uavgjort for Maguire & co

Publisert Sist oppdatert

Natt til lørdag vant både Casemiro og Facundo Pellistri i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, og lørdag kveld ble det spilt to EM-kvalifiseringskamper med United-spillere på banen.

Ukraina 1–1 (1-1) England

England hadde vunnet alle fire kampene hittil i gruppe C av EM-kvalifiseringen, men på en ikke spesielt god dag ble det ett poeng borte mot Ukraina (i en kamp som ble spilt i Wroclaw.

Zinchenko sendte Ukraina i ledelsen etter et flott angrep, før Kyle Walker utlignet for England med sitt aller første landslagsmål noen minutter før pause. Flere mål ble det ikke.

Harry Maguire har prestert godt for England, og han spilte hele kampen her i en stopperduo med Crystal Palace-spiller Marc Guehi.

Maguire hadde noen muligheter på hodet, men den ene headingen gikk over, mens den andre gikk rett på keeper. Han pådro seg et gult kort etter et sammenstøt med keeper mot slutten av kampen.

Marcus Rashford startet kampen på benken, men kom inn i det 65. minutt. Han klarte ikke å vippe kampen i Englands favør.

Neste kamp for England er privatlandskampen mot Skottland på tirsdag.

Estland 0–5 (0-3) Sverige

Østerrike og Belgia er svenskenes hovedkonkurrenter i gruppe F, og de har allerede tapt mot begge to, så det har ikke vært en veldig god start på EM-kvalifiseringen. Med poengtap mot Estland ville det begynt å se uoverkommelig ut, men her var det egentlig aldri spennende.

Viktor Gyökeres, Dejan Kulusevski, Alexander Isak, Robin Quaison og Viktor Claesson scoret målene i det som etter hvert ble en 5-0-seier på bortebane.

Landslagskaptein Victor Lindelöf spilte hele kampen for Sverige, og så ikke ut til å ha altfor store problemer.

Resultatet gjør at Sverige «bare» er fire poeng bak Belgia og Østerrike etter halvspilt EM-kvalifisering. Tirsdag spiller Sverige hjemme mot nettopp Ralf Rangnicks Østerrike, så den kampen kommer til å bli svært viktig.

lindelof240322
VANT: Kaptein Lindelöf.
Powered by Labrador CMS