Harry Amass i aksjon for U18-laget

U18 reddet poeng på overtid

Lørdag møtte Uniteds U18-lag Derby County på Moor Farm Training Centre i Premier League U18. Derby County endte Uniteds seiersrekke på 14 kamper og ble det første laget som har tatt poeng mot de røde djevlene denne Premier League-sesongen. Det så lenge ut til at Derby skulle ta alle tre poengene, men på overtid scoret Uniteds Thwaites.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter tre minutter og holdt presset høyt og godt gjennom hele kampen. Myles fikk mye å gjøre mellom stengene og var på plass når det trengtes. United-gutta beholder sin soleklare ledelse på tabellen med fjorten poeng ned til andre plassen.

U18: Derby County 2-2 (1-1) United

PL U18
Moor Farm

Mål: 1-0 Cruz Allen (03), 1-1 Jack Kingdon (25), 2-1 Luke Banks (66), 2-2 Jim Thwaites (90+3)

Gult: Devaney (45)

United: Tom Myles, Jaydan Kamason, Reece Munro, Jack Kingdon, Harry Amass, Jacob Devaney, Finlay McAllister (K) (Daniel Armer, 76), Victor Musa, Zach Baumann (Jim Thwaites, 71), James Scanlon, Gabriele Biancheri.

Uben. innbyttere: Cameron Byrne-Hughes, Prøvespiller, Abdoulaye.

90+5: Kampen ender 2-2.

90+3: MÅL. United utlikner. Innbytteren Thwaites sender ballen i mål.

87 min: Kort tid igjen for å sikre poeng. United kjemper på.

85 min: United jakter utlikning, men ballen sendes utenfor mål.

79 min: God sjanse fra United, men ballen heades i tverrliggeren.

76 min: Armer kommer inn for McAllister.

74 min: Jack Perry får det gule.

71 min: Thwaites kommer inn for Baumann.

69 min: Derby presser på for å øke ledelsen. Myles har mye å gjøre mellom stengene.

66 min: MÅL: Derby setter ballen i mål og er nok en gang i ledelsen.

65 min: Myles redder nok en sjanse.

59 min: Derby kommer til en ny avslutning, men Myles redder.

55 min: Derby kommer til en avslutning, men ballen går langt over mål.

50 min: McAllister ligger nede, men kommer seg omsider opp igjen.

46 min: Andre omgang har startet.

45 min: Pause. Stillingen er 1-1.

44 min: Devaney får det gule kortet etter en takling.

43 min: United kaprer ballen på midtbanen og løper oppover i banen, men Derby skyter ballen ut til innkast.

41 min: United får en enorm sjanse. Ballen spilles inn foran mål etter godt spill, men ingen står for å ta den i mot.

40 min: United kjemper for å gå til pause med ledelse.

35 min: Munro blokkerer en god sjanse fra Derby.

33 min: Amass vinner et fripark.

25 min: MÅL: Derby header corneren vekk før ballen igjen havner inne i sekstenmeteren. Kingdon banker til og sender ballen i mål.

23 min: United skaper en god sjanse, men ballen slås ut til corner.

20 min: Derby får en god målsjanse etter godt spill, men Myles og får ballen unna.

17 min: Derbys corner havner i McAllisters ben. Han tar med ballen oppover i banen, før den går ut til innkast.

16 min: Derbys Adisa Osayande får det gule kortet.

15 min: United kaprer ballen og øker presset. Kunne blitt en god målsjanse, men blåses for offside.

10 min: United øker presset, men Derbys forvar er på plass.

8 min: Derbys Allen scorer nesten igjen, men sender ballen rett på Myles.

3 min: Derbys nummer 10 sender ballen i nedre hjørnet og tar ledelsen.

1 min: Kampen har startet.