williamshysj210423

U18-laget knuste Middlesbrough

Endelig var dagen her: Manchester Uniteds U18-lags sesong startet med en bortekamp mot Middlesbrough.

United vant begge U18-kampene mot Middlesbrough forrige sesong, uten å slippe inn mål, og det ble en komfortabel seier denne gangen også.

James Nolan (straffe), Reece Munro, Ethan Williams og Louis Jackson scoret Uniteds scoringer i en 4-0-seier hvor alle målene kom i den første omgangen.

Dette var Adam Lawrences første kamp som U18-trener etter at han ble flyttet opp fra U16-laget for å erstatte Travis Binnion (som har tatt over U21-laget).

Under kampreferatet finner dere våre liveoppdateringer fra kampen – inkludert Twitter-videoer av alle scoringene.

lawrence260721
NYESJEFEN: Adam Lawrence.

Drømmestart for United

Været var noe utrivelig på Rockliffe Park, men starten på kampen var trivelig for United.

Ethan Williams lekte seg med Middlesbrough i vår, og scoret begge målene i borteseieren mot Boro, og han skapte raskt trøbbel denne gangen også. I oppgjørets tredje minutt ble han spilt gjennom av James Nolan, og etter å ha blitt lagt i bakken av keeper pekte dommeren på straffemerket.

James Nolan satte ballen høyt midt i mål, og ga United ledelsen etter bare noen minutter av sesongen.

I det 20. minutt doblet Reece Munro ledelsen for United da han sendte ballen i mål via en Boro-spiller etter et hjørnespark fra Williams.

nolan060523
SCORET SESONGENS FØRSTE: James Nolan.

Mer Williams-show

I det 38. minutt økte Ethan Williams selv til 3-0 med en god avslutning med venstrefoten, men han må dele den æren med store deler av laget siden det var flott spill fra United i forkant.

Jack Moorhouse hadde den målgivende pasningen til Williams.

Williams hadde allerede en målgivende pasning fra et hjørnespark, og kort tid før pause fikk han enda et da Louis Jackson stanget inn hjørnesparket hans.

Det ble ingen scoringer i andreomgangen, en omgang hvor United stort sett kontrollerte spillet, og hvor United var nærmere 5-0 enn Boro var i å redusere.

williams051122jj
INVOLVERT I ALLE MÅLENE: Ethan Williams.

Middlesbrough 0–4 (0-4) Manchester United

U18 Premier League
Rockliffe Park

Mål: 0-1 James Nolan (str. 04.), 0-2 Reece Munro (20.), 0-3 Ethan Williams (Moorhouse, 38.), 0-4 Louis Jackson (Williams, 43.).

Manchester United: Thomas Myles – Habeeb Ogunneye (Jayden Kamason, 46.), Reece Munro, Louis Jackson, James Nolan – Jayce Fitzgerald (Jacob Devaney, 72.), Finley McAllister (C) – James Scanlon, Jack Moorhouse (Ashton Missin, 61.), Ethan Williams (Zach Baumann, 72.) – Victor Musa (Gabriele Biancheri, 61.).
Ubenyttede innbyttere: Elyh Harrison? Meldt på innbytterbenken av flere, og nevnes som ubenyttet innbytter av ManUtd.com, men undertegnede tror ikke han stod på MUTVs grafikk.

1: Kampen er i gang. Det regner, og er en del vind, og det ser egentlig ganske utrivelig ut i County Durham, men Uniteds sesong er uansett i gang!

3: Ganske stygg takling på Moorhouse. Et soleklart gult kort etter rundt 140 sekunder med fotball. Like håpløst som kameravinkelen på Rockliffe Park.

3: STRAFFE! Ethan Williams scoret to mål mot Boro i fjor, og legges i bakken av keeper, og dommeren peker på straffemerket. Ble spilt frem av James Nolan, som skal ta straffesparket.

4: MÅL! James Nolan scorer! Setter straffesparket høyt midt i mål.

7: Munro header over etter et frisparkinnlegg fra høyre. Brukbart forsøk, men kom ikke nok over den ballen.

9: Boro-frispark går rett på keeper Thomas Myles, som har full kontroll.

13: Farlig Boro-innlegg fra høyre, og Boro-kapteinen sklir nærmest ballen utenfor.

18: Banens bestemann hittil er kluten som kameramannen innimellom vasker kameraskjermen med.

20: MÅL! Reece Munro scorer! Ethan Williams-hjørnesparket havner hos Munro på bakerste stolpe, og han skyter ballen i mål via en Boro-spiller. Litt heldige der.

30: Moorhouse serverer Victor Musa i Boro-feltet, men spissen treffer dessverre ikke ballen skikkelig.

32: Moorhouse-skudd overrasker Boro-keeperen litt med flakkingen sin, men målvakten får kontroll på ballen.

38: MÅL! Ethan Williams! Fint United-pasningsspill ender med at Scanlon finner Moorhouse, som serverer ballen til Williams, og med venstrefoten dunker han ballen i mål. Herlig scoring!

43: MÅL! Louis Jackson stanger ballen i mål! Ethan Williams slår nok etgodt hjørnespark, og denne gangen er det Jackson som scorer. United ser livsfarlige ut hver gang Williams er involvert.

45+1: Victor Musa er gjennom, og ser ut til å ha muligheten til å øke til 5-0, men assistentdommeren vinker med flagget sitt.