Tror FA-cupen kan avgjøre Ten Hags fremtid

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville har i den nyeste utgaven av podkasten sin hos Sky Sports snakket om gamleklubben Manchester United, og Erik ten Hags fremtid.

Der snakket han blant annet om Erik ten Hags fremtid. 

– Ja, de må vinne neste helg [søndagens kamp mot Coventry på Wembley, journ.anm.], sesongen vil vært helt over om de ikke gjør det. Erik ten Hag må nå se på dette som en sesong som kan føre til at han etter to sesonger i Manchester United står med to troféer, en i hver sesong. Han har fortsatt en mulighet til det, og det er aldri noe en skal se ned på, for i tidligere sesonger har en alltid snakket om at det går bra hvis en vinner et trofé per sesong.

Erik ten Hag og ligacuptroféet på vei tilbake til Manchester etter ligacupfinaletriumfen sist sesong.

– Det er ikke noe igjen å si om noen av disse ligaprestasjonene vi er vitne til. Det er ikke noe poeng å gå gjennom dette igjen. Men det vi nå kan si, er at Erik ten Hags fremtid i stor grad vil bli avgjort av det som skjer i FA-cupen. 

Neville tror ikke på noen stor oppsving i ligaen på slutten av sesongen.

– De er som dette, de kommer ikke til å forandre seg nå. Det vi ser nå fra Manchester United er det vi kommer til å se resten av sesongen. Det føles som om disse spillerne i stor grad har skrudd seg av i ligakamper på bortebane, til tider. På hjemmebane skrur de på igjen fordi de må, fordi det er 75 000 som ikke vil la dem slippe unna med det.

Ten Hag og Neville på Old Trafford-gressmatta.
Powered by Labrador CMS