Arsenal FC v Manchester United - Premier League

Trolig kjapt tilbake: – Martínez blir med på landslagssamling

Publisert Sist oppdatert

Victor Lindelöf og Lisandro Martinez måtte begge gå av banen mot Arsenal.

Det ser imidlertid ikke ut til at de to vil bli værende lenge på en skadeliste som begynner å bli urovekkende lang for Erik ten Hag.

Etter kampen ga United-manageren en kjapp oppdatering på hvorfor de to måtte ut. 

– Victor var syk så han måtte byttes ut. Licha forklarte at han hadde et problem med foten, men jeg er ikke sikker på om det er en skade. Vi må vente og se slik at vil kan stille en diagnose, sier Ten Hag.

Den argentinske journalisten Gastón Edul (som dekker det argentinske landslaget for den argentinske TV-kanalen TyC Sports) skrev søndag kveld på Twitter at Martínez kun hadde fått en smell som ga smerter, og at det ikke var en skade, og at han kan bli med det argentinske landslaget til VM-kvalifiseringskampene mot Ecuador og Peru.

 

Begge spillerne gikk over til den tilreisende United-fansen og takket for støtten. Det hadde Martínez neppe gjort om smellen i foten var av det alvorlige slaget.

Martínez ble erstattet av Harry Maguire halvveis ut i 2. omgang, mens Jonny Evans kom inn til sin første obligatoriske United-kamp siden 2015 da han erstattet Victor Lindelöf i det 84. minutt. 

Powered by Labrador CMS