Sir Jim Ratcliffe håndhilser på Erik ten Hag, 3. januar 2024.

MIKE KEEGAN I DAILY MAIL:

– Trolig ingen formell godkjennelse av oppkjøpet denne uken

Publisert

Mer enn sju uker er gått siden Manchester United offentliggjorde at Ineos-eier Sir Jim Ratcliffe hadde kjøpt en minoritetsandel av klubben.

Avtalen mangler imidlertid formell godkjennelse fra Premier League, og da oppkjøpet ble bekreftet julaften i fjor ble det signalisert at det trolig ville ta mellom seks og åtte uker å få det hele i havn.

Mandag skriver United-journalist Mike Keegan i Daily Mail at det etter alt å dømme ikke kommer en formell godkjennelse denne uken, og at de neste to ukene er mer aktuelle.

Ratcliffe og INEOS har imidlertid ikke ligget på latsiden etter at de overtok det sportslige ansvaret i klubben. Omar Berrada er allerede ansatt som ny toppsjef i klubben, og jakten på flere nøkkelpersoner i ledelsen er intensivert i flere ledd.

Sir Dave Brailsford, som er sjef for sportssatsingen i INEOS, har vært til stede på de fleste av Uniteds kamper siden Boxing Day i fjor. Ratcliffe har vært det samme, og han har sammen med Brailsford hatt møter med de ansatte i klubben i tillegg til supportergruppen MUST.

Forrige uke kom The Telegraph med flere artikler om at Ratcliffe skal ønske å skape «Wembley i nord», et nytt Old Trafford med plass til 90.000 tilskuere. Les ansvarlig redaktør Dag Langerøds kommentar om saken:

Powered by Labrador CMS