Tre poeng og clean sheet

Søndag var det klart for nok en kamp i Womens Super League. United-kvinnene tok turen sørover for å møte Bristol City. Ballen havnet i Bristol Citys mål fire ganger, men flagget var oppe på to av målene. Stillingen endte 2-0.

En første omgang med få gode målsjanser endte med null mål til pause. Når lagene kom ut av garderoben var gnisten en helt annen. Allerede etter fem minutter scoret Hinata og sendte United i ledelsen. Fem minutter senere ble ledelsen doblet av Nikita Parris etter en nydelig heading. United fortsatte å holde presset høyt og fikk flere gode sjanser på mål. To av sjansene endte i nettet, men flagget var oppe. Stillingen endte 2-0 til United.

Med tre poeng klatrer United opp på en foreløpig tredje plass. Både Arsenal og Chelsea vant sine kamper, så poengene kommer godt med for å ikke havne lenger bak. Dersom City ikke vinner sin kamp mot Tottenham søndag kveld, beholder United tredje plassen.

Bristol City 0-2 (0-0) Manchester United

Ashton Gate
FA Women's Super League

MÅL: 0-1 Hinata Miyazawa (50.), 0-2 Nikita Parris (55.).

Manchester United: Mary Earps – Jayde Riviere, Maya Le Tissier, Millie Turner, Hannah Blundell – Hinata Miyazawa (Hayley Ladd, 67.), Katie Zelem (C) – Nikita Parris (Melvine Malard, 67.), Ella Toone, Leah Galton (Rachel Williams, 77.) – Geyse (Lucía García, 78.).

Ubenyttede innbyttere: Phallon Tullis-Joyce, Safia Middleton-Patel, Gemma Evans, Lisa Fjeldstad Naalsund.

90+4 min: Kampen ender 0-2.

90 min: Fire minutter legges til.

87 min: Garcia header Zelems innlegg mot mål, men keeperen er på rett sted til rett tid.

78 min: Geyse går av. Inn kommer Garcia.

77 min: Williams kommer inn for Galton.

75 min: Like før United scoret igjen. Zelem slo corneren inn, mye surr i boksen, men ballen ble slått unna.

67 min: Parris går av med skade. Inn kommer Malard. Ladd erstatter også Miyazawa.

65 min: Toone sender ballen til Parris som blir med ballen inn i mål. Det ser ut som at hun skader seg på stolpen. Flagget går opp.

62 min: Toone scorer et nydelig mål, men flagget er oppe!

55 min: MÅL. Nikita Parris header på nydelig vis ballen i mål fra Toones innlegg, og dobler ledelsen!

52 min: Galton prøver å heade et innlegg i mål uten hell.

50 min: MÅL. Toone sender ballen til Hinata som skyter ballen i mål. Ballen treffer en forsvarer og keeper sendes i feil retning.

46 min: Andre omgang har startet

45+8: Lagene går i garderoben.

45 min: Åtte minutter legges til.

43 min: Bristol City kommer seg gjennom og avslutter på mål. Earps slenger seg og sender ballen unna. Bristol Citysførste skudd på mål.

40 min: Geyse felles, Zelem tar frisparket og sender ballen til Galton som står like ved siden av henne. Galton avslutter, men det er ikke et sterkt skudd.

39 min: Zelem tar frisparket, skyter et innlegg inn mot mål. Toone avslutter men sender ballen over mål.

37 min: Parris felles utenfor sekstenmeteren og får tildelt frispark.

33 min: Earps får tilbakespill i en farlig posisjon og presses av motstanderen, men keeperen får sendt ballen unna.

27 min: Kampen stoppes opp og en Bristol City-spiller bæres ut på båre.

22 min: Turner gjør en god avslutning på mål, men Bristol Citys keeper er på plass.

20 min: Statistikken viser at United har 75% ballbesittelse.

18 min: Bristol City presser høyt og god men ingen sjanser skapes.

15 min: Zelem sender ballen til Galton som avslutter på mål. En god sjanse, men keeper slenger seg etter den.

12 min: Riviere slår et godt innlegg mot Galton, men hun får ikke kontroll på ballen.

6 min: Parris avslutter på mål, men keeper redder.

2 min: Toone slår en fin ball opp mot Galton som felles av motstanderen like utenfor 16-meteren. Hun blir liggende nede og får medisinsk hjelp.

1 min: Kampen er i gang