NOTISER:

Tre kamper har fått nytt tidspunkt

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Tirsdag 27. februar

Tre nye lag klare for FA-cupens kvartfinaler

Byrival Manchester City, 2021-mester Leicester og Newcastle booket tirsdag kveld billett til kvartfinale i FA-cupen.

City smadret Luton 6-2 på bortebane, mens Leicester vant 1-o borte mot Bournemouth. For Newcastle sin del ble avansementet sikret med seier i straffesparkkonkurranse mot Blackburn.

Trekningen av kvartfinalene skjer før Uniteds bortekamp mot Forest onsdag kveld.

Toone scoret for England

De engelske landslagskvinnene vant tirsdag kveld 5-1 i en treningskamp mot Italia.  

Manchester Uniteds Ella Toone tegnet seg på scoringslisten for de hvitkledde. 24-åringen startet kampen på benken, mens Mary Earps på sedvanlig vis voktet buret for de engelske kvinnene.

Tre Premier League-kamper flyttet

Manchester United bekrefter at tre av Premier League-kampene i april har fått nytt tidspunkt.

Det er oppgjørene mot Chelsea (B), Liverpool (H) og Bournemouth (B) det gjelder.

Bortekampen mot Chelsea spilles torsdag 4. april klokken 21.15 skandinavisk tid. Den siste hjemmekampen mot Jürgen Klopps Liverpool i Premier League er lagt til søndag 7. april med avspark 16.30.

Kampen mot Bournemouth på sørkysten spilles søndag 14. april klokken 17.30.

Her er oppdatert terminliste.

Mandag 26. februar

Evertons poengtrekk redusert

Starten av uken har bydd på en gladnyhet for Sean Dyche og Everton. Klubben meddeler nemlig at det opprinnelige trekket på ti poeng fra november er redusert til seks.

Det er en ankeinstans i Premier League-systemet som har besluttet å redusere poengtrekket. I avgjørelsen heter det også at kommisjonens opprinnelige konklusjon om at klubben ikke handlet i beste tro rundt det økonomiske, er blitt omgjort.

Everton klatrer dermed opp på 24 poeng. De tar seg forbi Nottingham Forest på 16.-plass på bedre målforskjell enn rødtrøyene fra City Ground.

Ole Gunnar Solskjær blir 51 år

Tidligere Manchester United-legende og hovedtrener Ole Gunnar Solskjær fyller i dag 51 år. Mer enn to år er gått siden nordmannen måtte forlate sin post som manager i klubben etter en grufull start på 2021/2022-sesongen.

Som spiller huskes nordmøringen best for sin ikoniske 2-1-scoring i Champions League-finalen i 1999, i tillegg en hel haug med andre viktige mål.

Den magiske marskvelden i Paris i 2019, da United tok seg videre i mesterligaen tross 0-2-tap på hjemmebane, står kanskje igjen som nordmannens største øyeblikk som Manchester United-trener. 

Gratulerer med dagen, Ole Gunnar!

Powered by Labrador CMS