Maguire feirer seier mot Aston Villa.

- Tre fortjente poeng, men vi må gjøre det enklere for oss selv

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire fortsetter i sin gode form og viser sin viktighet for dette United-laget.

Med målgivende og seier i mange viktige dueller i egen boks ble han av rettighetshaver Sky Sports kåret til banens beste.

Dermed møtte engelskmannen til intervju hos Sky sammen med matchvinner Scott McTominay.

Stopperen pratet seg først gjennom kampen før han kom hyllet McTominay som stod ved hans side.

- Jeg synes vi startet kampen bra og tok fortjent ledelsen. Etter det forsvant tempoet i presset vårt og vi var ikke aggressive nok i vårt spill. Vi ga dem muligheten til å komme tilbake og slapp inn på en skuffende måte på dødball.

- Vi viste karakter med å kjempe oss inn i det igjen og selvfølgelig er det Scott som blir matchvinner igjen. Det er en nydelig følelse, men vi må begynne å gjøre det litt enklere for oss selv.

- Scott har kommet inn i en rekke kamper denne sesongen og har utgjort forskjellen for oss. Vi måtte grave dypt i andre omgang og jeg synes alt i alt at vi fortjente de tre poengene.

Alltid klar til å bidra

Matchvinner McTominay stemmer i og skryter på sin side av jobben forsvaret gjorde gjennom en vanskelig kamp opp mot fotrappe Villa-angripere. 

- Gutta bakerst var helt enorme, spesielt Harry og Raphaël. De leverte på øverste nivå.

Videre ble McTominay utfordret på det at han ikke har noen startrolle i United lengre og hvordan han ser på det å bidra fra benken og svaret vitner om en god forståelse av egen rolle.

- Så lenge jeg er frisk og i form så føler jeg at jeg kan komme innpå og levere. Jeg tar det ikke personlig og jeg vil komme inn og gjøre mitt aller beste for laget. La oss håpe det kan fortsette.

Skotten kunne heller ikke få gitt Dalot nok ros for innlegget som førte til målet.

- Det er et helt utrolig innlegg. Å slå det med så mye kraft og fart. Jeg trengte ikke annet enn å sette hodet til og få ballen på mål. All ære til resten av gutta. Vi skapte så mange gode sjanser.

- Hver gang vi vinner så er det et stort steg i riktig retning og det gir selvtillit for hele laget.

Se McTominays dramatiske matchvinnerscoring og alle de andre høydepunktene her:

Powered by Labrador CMS